18.01.2016
Tennis

Narva Cupi võitsid Plakk ja Mändma

Narvas peetud Tennis Europe U 14 turniiri võitsid Eesti noored. Seda nii üksik- kui ka paarismängus.

Eesti noored esinesid turniiril väga hästi. Noormeestest alistas turniiritabelis esimesena asetatud Alexander Georg Mändma tulemusega 6:1, 6:4 poolfinaalis Läti noore tennisemängija Karlis Ozolinsi ja kohtus finaalis Hollandi esindaja Stijn Jansseniga. Mändma võitis pärast kaotatud avasetti kaks järgmist ja kogu mängu tulemusega 4:6, 6:1, 6:1.

Neidudest jõudis aga poolfinaali koguni kolm eestlannat: Carol Plakk, Sofiya Chekhlystova ja Lissi Kubre. Nende kõrval sai poolfinaalis koha ka venelanna Daria Repina, kes veerandfinaalis alistas otsustavas setis eestlanna Katriin Saare. Finaal kujunes aga Eesti „siseasjaks“, sest turniirivõitja selgus Plakki ja Chekhlystova vahelises kohtumises. Plakk loovutas finaalis vastasele vaid kaks geimi ja võitis turniiri tulemusega 6:2, 6:0.

Paarismängu võitis Mändma itaallase Mattia Bernardiga, kui alistasid finaalis leeduka Matas Bruzasi, kelle partneriks oli lätlane Ozolins. Turniirivõit läks kirja tulemusega 2:6, 6:4, 10:7.

Neidude paarismängus oli kindlaks favoriidiks Eesti paar Plakk/Kubre, kelle vastasteks finaalis olid venelanna Anna Mihhailova ja valgevenelanna Viktoryia Zhadzinskaya. Eestlannad võitsid 7:5, 6:0.

Tennis.ee

Eelmine:
Järgmine: