18.10.2008
Firmasisesed

Narva alistas Kohtla-Järve ka palliplatsil punktiga

Vahetult pärast Eesti jäähokiliiga kohtumist, kus Narva PSK alistas Kohtla-Järve Viru Sputniku 5:4 toimus Kohtla-Järvel ka Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga kohtumine, kus taas oli võidukas Narva meeskond, kes alistas tiiitlikaitsja KK Hito 77:76.

Nädal varem karikasarjas Hitole kaotanud narvalased said täna lohutust. Poolaja 44:32 võitnud Hito andis kolmandal veerandajal edu käest ning viimasel veerandajal ette saanud narvalased said korraks viie punktiga ette (76:71). Lõpus said hitolased ühe tabava kaugviske ja vabaviskeid tabati kuuest kaks. Samal ajal teenis Narva neli vabaviset,millest realiseeriti üks ning sellest piisas mängu võitmiseks.

Meistriliigas peeti laupäeval teinegi kolmanda vooru kohtumine, kus võitjaks tulnud Remeks kogus samuti 77 punkti, Toila saagiks jäi 69 silma.

Nüüd on meistriliigas iga meeskond vähemalt korra võitnud ja korra kaotanud, Remeksil on kaks võitu ja üks kaotus, Toilal on üks võit kolmest mängust ning nii Hito, Iisaku kui ka Narva on võitnud ja kaotanud ühe mängu.

Teises liigas sai silma pähe KK Hito 50+, kes alistas KK Hito II 77:69.

Erileht: https://sportiv.ee/korvpalliMV_08/ivmv_korvpall_0809_veeb.htm

Hito – Narva pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=526
Karika mängu Sillamäe – Mäetaguse pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=525

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: