25.05.2010
Jalgpall

Naiskondadest edukaim FC Lootus

Kolmest Eesti jalgpallimeistrivõistlustel esinevast Ida-Virumaa naiskonnast on hooaga paremini alustanud Kohtla-Järve FC Lootus.

Ainsa Ida-Virumaa naiskonnana esiliigas mängiv Narva Trans on kahes viimatipeetud kohtumises saanud võõrsil suure kaotuse, viiendas voorus jäädi alla Tallinna FC Flora II 0:4 ja viimatipeetud kohtumises kaotati 0:5 Vändra Vaprusele, kellele avavoorus jäädi kodus alla vaid 0:1.

Kuue vooru järel on kaks mängu võitnud ja neli kaotanud Narva Trans kuue punktiga kuue naiskonna seas eelviimasel, viiendal kohal.

Naiste esiliiga idatsoonis on lõppenud neljast ringist esimene ja Kohtla-Järve FC Lootus on 11 punktiga (3 võitu ja 2 viiki) teisel kohal, Tartu SK 10 Premium naiskonnast jäädakse ühe punkti kaugusele. KOlmas on tartu Tammeka II 8 ja neljas Sillamäe Kalev 6 punktiga. Sillamäelastest vaid ühe punkti kaugusel on Põlva FC Lootos II, viimasel kohal on Valga FC Warrior, kel punktiarve avamata.

Vimatipeetud voorus alistas FC Lootus kodus FC Warriori 8:0, Sillamäe Kalev alistas võõrsil FC Lootos II 2:1 ja Tartu naiskondade mängus oli SK 10 Premium Tammeka duublist parem 2:0.

Pildimeenutus Sillamäe Kalevi ja Kohtla-Järve FC Lootuse mängust: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1363

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: