04.12.2013
Firmasisesed

Nädalavahetusel saabub KK HITO esimene tõehetk

Eesti korvpalli meistriliigas teist hooaega mängival KK HITOl seisab eeloleval nädalavahetusel ees kaks olulist mängu. Selleks, et säilitada lootus pääsemaks play-off’i oleks vaja vähemalt üks nendest mängudest võita.

Turniiritabelis on KK HITO hetkel 0 võidu ja 12 kaotusega viimasel, üheksandal kohal. Play-off’i pääseb teatavasti kaheksa meeskonda. Praegu jagavad 7.-8. kohta Valga/Maks&Moorits ning TYCO Rapla, kel mõlemal kirjas 3 võitu. 6. kohal on KK Pärnu 5 võiduga. Just Rapla ja Pärnuga eeloleval nädalavahetusel KK HITO kodus mängibki. Valgaga peetakse teise ringi mäng detsembri keskel võõrsil.

Laupäeval võõrustab KK HITO KK Pärnu meeskonda, kellele 23. oktoobril võõrsil kaotati suurelt 56:97. Samas oli just Pärnu see meeskond, kelle vastu KK HITO eelmisel hooajal sai oma ainsa kodumängu võidu, kui 6. aprillil saadi pärnakatest Jõhvis jagu 82:72.

Päev hiljem on KK HITO kodus vastamisi TYCO Rapla meeskonnaga, kellele 17. oktoobril Raplas jäädi alla 67:80. Samas oli just Rapla meeskond see, kelle vastu võõrsil saadud avavooruvõit 71:63 tõstis KK HITO korraks ka tabeli liidriks.

Detsembrikuus on HITOl meistriliigas veel kolmaski kodumäng, 28. detsembril võõrustatakse Tallinna Kalevit, kes on 6 võiduga tabelis viiendal real. Kõigil kolmel detsembrikuus Jõhvisse tulevat meeskonda ühendab KK HITO suhtes üks ühine joon – nad on ainsad meeskonnad, keda HITO on suutnud eelmisel hooajal meistriliigas võita.

Mis saab aga olema eelolevates mängudes KK HITO võidu võti? Spetsialistide arvates on edu valem lihtne, mänguks tuleb olla keskendunud juba alates soojendusest. Klubi eestvedajad loodavad nädalavahetusel mõistagi ka kodupubliku abile. Kõik KK HITO kodumängud algavad Jõhvi spordihallis kell 18. Pääse on 2 ja  4 eurot. Pileti ostnud pealtvaatajate vahel loositakse välja auhindu.

hito.ee

Eelmine:
Järgmine: