15.10.2019
Kergejõustik

Murdmaajooksu EKV Jõulumäel

Jõulumäel toimunud murdmaajooksu Eesti karikavõistlustel tuli esimeseks klubi Treeningpartner ,
kuhu kuuluvad ka mitmed Ida-Virumaa noored ja talendikad jooksusõbrad, kes koondunud Treeningpartner – Eviko noortetiimi alla, mille alustalaks on peatreener Urmas Randma.Kohalike noorte tegemisi kordineerib igapäevaselt Ardo Virkebau.
Noortetiimi liikmed, kes andsid oma panuse võidule: Liset Vähk, Herta Rajas, Adam Ojava, Alex Ojava, Kaspar Uustal, Andero Virkebau, Nikolas Lahno.

Treeningpartneri juhi Urmas Randma sõnul Tervisespordikeskuses, kus meie noored ja vanad ühise eesmärgi eest väljas kui üks mees! Saime võistkonnaga kohe alguses hea rütmi kätte, oli innustavat kaasaelamist ja ergutamist kõigile oma võistkonna liikmetele, just nii andis iga võistleja ka endast rajal ka parima. Võit on seda hinnatavam, et meie noored võistlesid aasta vanamatega, järgmisel aastal on meil trumpässad tagataskust võtta!
See oli tiimivõit, kus igaühe punktid ühtemoodi väärtuslikud. Treenerina oli süda üle pika aja rahul ja see oli hea tunne!

Lisainfo ja tulemused

http://ekjl.ee/uudised/murdmaajooksu-eesti-karikavoistlustel-kaitsesid-tiitleid-allase-ja-nevolihhin-parim-klubi-oli-treeningpartner-2190

 
sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: