04.02.2008

Monoliit-Sport on Ida-Virumaa ainus esindaja Elioni liigas

Elioni harrastajate võrkpalliliigas jätkab ainult üks Ida-Virumaa võistkond.

Elioni harrastajate liigas on korraga käimas neli turniiri: nii mehed kui naised on jagatud A- ja B-alagruppi. Sel hooajal alustanud 14 võistkonnast on ainult Kohtla-Järve Monoliit-Spordi naiskond jätkuvalt konkurentsis. Naiste B-alagrupis sai ta Lääne-Virumaa kahe parema naiskonna – Kunda NT ja VC Kunda ning Narva SVKga konkureerides teise koha ja edasipääsu kolmandale etapile, kus on omavahel vastamisi Virumaa, Tartumaa ja Jõgevamaa paremad. Teisena pääses Virumaalt edasi Kunda NT. Mullune Elioni-liiga hõbemedaliomanik Narva SVK võitis ühe mängu, sai kokkuvõttes kolmanda koha ja lõpetas esinemise. Kolmanda etapi mängud peetakse 16. veebruaril Tormas.

Ida-Viru meeskondade laeks jäi B-alagrupi turniiri teine etapp. Ida- ja Lääne-Virumaa nelja parema meeskonna konkurentsis jäid peale läänlased – VC Rakvere ja Laekvere. VC Viro kaotas mõlemad kohtumised 0:3, Sillamäe Ida-Balti loosimises ei osalenud.

Ainus A-alagrupis kaasa teinud Ida-Virumaa klubi VK Narva on samuti edasipääsu lootuse kaotanud, kuna neil on kuuest mängust ainult kaks võitu.

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: