23.08.2008

Mobiiliheitmise maailmameistrid on Eesti esindajad

Laupäeval Narvas kindluse hoovil peetud üheksandatel maailmameistrivõistlustel mobiiltelefonide heitmises saavutasid naistest kaksikvõidu narvalased Valeria Kadõrova ja Natalja Moskaljova.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=468.
Aleksandr Komðini fotod: http://picasaweb.google.ru/komshin/iDDbgC

Kadõrova (pilt) tulemus oli 41 ja Moskaljova (pilt) resultaat 36 meetrit. Kolmanda koha sai 22 meetriga Viktoria Palgi (pilt) Tallinnast.

Meestest viis esikoha Kuusalusse Timmo Lilium (pilt), kelle tulemuseks mõõdeti 85 meetrit.  2005.aastal soomlase Mikko Lampi poolt püstitatud maailmarekordist 94.97 jäi eestlasel puudu ligemale 10 meetrit.

Narvas oli 77 meetriga oli teine narvalane Roman Valuiskihh (pilt) ning temale meetriga kaotas kolmanda koha saanud Renno Remmel Läänemaalt.

Meeste tiitlikaitsja Tommi Huotari (pilt) esitus läks aia taha, sest tema esimene vise tabas pealtvaatajat (pilt) pähe. Korduskatse läks soomlasel kehvalt ja paremate hulka ta ei mahtunud.

Noortesarja ehk kuni 12aastaste parim oli soomlane Riko Kankkunen (pilt) 55 meetriga, eestlastest oli edukaimana Sten Aamer (pilt) Püssist, kelle tulemuseks mõõdeti 50 meetrit, millega ta sai teise koha.

Seni vaid Soomes peetud MM toimub tuleva aasta 22. augustil taas Soomes.

Võistluste koduleht: www.savonlinnafestivals.com

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: