05.02.2008
Firmasisesed

Meistrivõistlustel on sündinud üllatusi

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel jõudis esimesena põhiturniiri lõpetada Kaitseliit, ülejäänud 20 meeskonnal on pidada 1-2 mängu.

Pärast viimast liigaülevaadet (link selle juurde) on LIVING.ee korvpallimeistrivõistlustel peetud kaks mängu nii esi- kui ka teises liigas ning tabeliseisu arvestades saab kahe mängu lõpptagajärge kanda üllatuste kilda.

Nimelt sai esiliigas aina paremasse hoogu minev Sillamäe SK Kalev/Silmet kolmanda võidu järjest alistades seekord eelmise hooaja esiliiga hõbeda Kohtla-Nõmme/DHLi 31:31 lõppenud poolaja järel 70:53, kusjuures esimeses ringis olid sillamäelased kohtlanõmmelastele kaotanud kogunu 68:89. Teises viimatipeetud esiliiga mängus alistas Remeks II/SK Intro 78:50 Jõhvi SK/Toila.

Teises liigas avas võiduskoori Must Hobune, kes suutis võõrsil üle mängida Mäetaguse II meeskonna 61:56 (22:30), lisaks alistas Kaitseliit BC Viru Basketi 82:45 (40:23).

Eeloleval nädalavahetusel on kavas kolm mängu esiliigas ja üks mäng meistriliigas. Meistriliigas lõpetavad põhiturniiri esimestena Mäetaguse ja Toila, kusjuures Mäetagusel on see põhiturniiril viimane võimalus avada võiduskoor, sest meistriliiga uustulnukad on kolme liiga peale ainsad, kes pole suutnud mõnda kohtumist võiduga lõpetada. Esiliigas peab kaks viimast mängu Remeks II/SK Intro, kes laupäeval mängib võõrsil BC Karjamaa ja pühapäeval kodus Kohtla-Nõmme/DHL meeskonnaga. Lisaks kohtuvad laupäeval Maidlas nädalavahetuse keskses mängus Askele NELI ja Vikingmodum.

Põhiturniir lõpeb mängudega 16.-18.veebruarini,seejärel on meistrivõistlustel kahenädalane paus ning play-offid algavad märtsikuu esimesel nädalavahetusel.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: