10.03.2017
Firmasisesed

Meistrivõistluste põhiturniir hakkab lõppema

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste kolmes liigas seisavad märtsikuus ees põhiturniiri viimased mängud.

MEISTRILIIGA

Meistriliigas on teist hooaega järjest küll vaid neli meeskonda, kuid turniir on kulgenud ka sel hooajal väga põnevalt.

Kolmeringilise põhiturniiri lõpuni on jäänud kolm kohtumist, neist kaks peetakse laupäeval, 11. märtsil kui kohtuvad Mäetaguse – Kohtla-Järve Remeks/Enteh. Põhiturniiri viimased kohtumine on kavas 18. märtsil, kui Remeks/Enteh võõrustab Iisaku Peetri Pizzat ning 25. märtsil kui Vokas on vastamisi Toila – Iisaku Peetri Pizza.

Enne neid mänge on meeskonnad saanud võite-kaotusi järgmiselt: Iisaku Peetri Pizza 5-2, Toila 4-4, Remeks/Enteh 3-4, Mäetaguse 3-5.  Seega on enne viimaseid mänge võimalik, et kolm esimesena nimetatud meeskonda koguvad võrdselt 5 võitu, aga ka see, et 2.-4. meeskonnad saavad võrdselt 4 võitu.

Põhiturniiri võitja pääseb otse finaali, põhiturniiri teine-kolmas selgitavad poolfinaalis teise finalisti ning poolfinaali kaotaja mängib pronksikohtumise põhiturniiri neljandaga.

ESILIIGA

Esiliigas mängivad kuus meeskonda põhiturniiril kaheringilise turniiri millest pidamata on seitse mängu, meeskondadel on pidamata 2-3 kohtumist. Tabeliseis: 1. KK HITO 7-1, 2. Kiviõli/Lüganuse 6-2, 3. Askele IV 4-3, 4. Iisaku 3-4, 5. Jõhvi SK/Toila 2-6, 6. Jõhvi SK BC Karjamaa 1-7.

Sel nädalavahetusel, 11. märtsil on kavas üks kohtumine, Iisaku – BC Karjamaa.

Poolfinaalides kohtuvad põhiturniiri 1. ja 4. ning 2. ja 3.

TEINE e RAHVALIIGA

Teises liigas on pidamata kolm kohtumist, kuid põhiturniiril on pea kõik kohad selgunud. Koha finaalis on põhiturniiri ja vahegrupi mängude järel endale kindlustanud Narva SK Energia. Teise finalisti selgitavad KK Pühajõe ja Sillamäe Gümnaasium/Kalev. Selle mängu kaotaja kohtub pronksimängus B-poolfinaali võitjaga.

Koha B-poolfinaalis on kindlustanud Kohtla-Nõmme, kelle vastane selgub 18. märtsil toimuvast kohtumisest Kohtla-Järve SK Eola/Enteh – Illuka.

Tulemused ja tabeliseisud: http://www.basket.ee/et/regionaalsed-liigad

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: