15.12.2014
Firmasisesed

Meistriliigas seis äärmiselt põnev

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas on esimese ringi viimase vooru eel võrdselt kaks võitu neljal meeskonnal.

Pühapäeval peetud neljandas voorus alustas Kiviõli SK Askele 78:61 Remeks/Korstnaekstra ja nii lõpetas Kiviõli meeskond avaringi kahe võidu ja kahe kaotusega. Remeks/Korstnaekstra on ainus meistriliiga viiest meeskonnast, kel võiduarve seni avamata.

Teises neljanda vooru mängus sai hooaja esimese kaotuse Ida-Virumaa liigas Toila Noto Outlet, kes kaotas võõrsil 65:68 Narvale.

Esimese ringi viimases voorus on pühapäeval, 21. detsembril vastamisi Vokas kell 16.00 Noto Outlet – KK HITO. Remeks/Korstnaekstra – Narva on edasi lükatud.

Enne neid kohtmisi on Noto Outlet, KK HITO, Narva ja SK Askele saanud võrdselt kaks võitu, kusjuures kiviõlilastel on avaringi mängud peetud. Kolmest mängust kolm kaotanud Remeks/Korstnaekstra peab konkurentsi tõusmiseks kindlasti viimases voorus Narvat võitma.

Meistriliigas mängitakse kaks ringi, mille järel põhiturniiri võitja pääseb otse finaali, põhiturniiri 2. ja 3. meeskond selgitavad teise finalisti.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: