01.11.2009
Firmasisesed

Meistriliigas muutusteta

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas on nelja vooru järel tabeliseis nelja parema meeskonna osas samasugune nagu eelmise hooaja lõppedes.

Meistriliiga neljandas voorus alistas Iisaku KK pärast tasavägist poolaega Mäetaguse 97:63. Pühapäeval võitis Toila Askelet 64:49, kusjuures selles kohtumises läksid kired nii kuumaks, et mitmel mängijal tuleb mänge kõrvalt vaadata. Vooru viimases kohtumises alistas KK Hito võõrsil 115:71 KK Narva. Remeks oli mänguvaba.

Nelja vooru järel on tabeli tipus kolm meeskonda, kel on kolm võitu. Lisanäitajad asetavad esikohale tiitlikaitsja KK Hito, kes kolme mänguga on saanud korvide vahe 138 punktiga plussi, kusjuures keskmiselt on vastastele visatud 118 punkti.

Tabelis teisel kohal on samuti kõik kolm senipeetud kohtumist võitnud Remeks, kel samas korvide vahe plussis vaid 16 punkiga.

Tabeli kolmas on neli mängu pidanud ja kolm neist võitnud Toila ning neljandana on plusspoolel Iisaku KK, kel kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

Viiendal kohal oleval Askelel on üks võit ja kolm kaotust. Kõik senipeetud kohtumised on kaotanud Mäetaguse ja KK Narva, kel vastavalt kolm ja neli kaotust.

Viienda vooru keskeses kohtumises on 14. novembril vastamisi KK Hito ja Iisaku KK, päev hiljem kohtuvad Mäetaguse ja Remeks ning KK Narva ja Toila. Viiendas voorus on vaba Askele.

Esiliigas endiselt kaks kaotuseta meeskonda

Esiliiga A-alagrupi neljandas voorus alistas Iisaku/Kaitseliit 71:57 Askele IV, Sillamäe kaotas 52:66 Remeks II/Intole ja KK HITO II alistas 100:51 Jõhvi Jussid. Nelja vooru järel on Iisaku/Kaitseliit saanud tabelisse neli võitu, kolme võiduga on teine KK Hito II, pooled senipeetud mängudest on võitnud Askele IV ja Remeks II/Intro.

B-alagrupis alistas BC Viru Basket 84:54 Mäetaguse II, Vikingmodum oli 66:53 parem Kiviõli/Maidlast ja Kohtla-Nõmme sai 20:0 loobumisvõidu Jõhvi BC Karjamaalt. B-grupis on tabeli tipus täiseduga esinev BC Viru Basket. Kolm võitu neljast mängust on saanud Kohtla-Nõmme, kaks võitu kolmest mängust on kirjas Vikingmodumil.
 
Tuleval nädalal on esiliigas kavas üks kohtumine, 8. novembril on Vokas vastamisi kolmanda vooru edasilükatud kohtumises Vikingmodum ja Jõhvi BC Karjamaa. Viies voor on plaanis pidada 14. ja 15. novembril.

Erileht: http://www.basket.ee/index.php?mid=866

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: