18.11.2007
Firmasisesed

Meistriliigas lõppes esimene ring

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel on meistriliigas seljataga esimene ring, mille võitis KK Hito, kes ainsa kaotuse sai viimases voorus tiitlikaitsja KK Narvaga mängides.

Narva suutis edukalt ära kasutada viimase rünnaku eelise ja viimane tabav vise tagas neile 89:88 võidu. Teistes viimase vooru kohtumistes oli Remeks kodusaalis hädas Iisaku KK meeskonnaga, kuid 10:0 spurt vähem kui 40 viimase sekundiga tagas kodumeeskonnale 100:94 võidu. Meistriliiga uustulnuk Mäetaguse pidi võõrsil tunnistama Toila 91:69 paremust, kuid ka Mäetaguse esimese ringi kohtumised on näidanud, et neid play-off’is alahindavad meeskonnad võivad näppu kõrvetada.

Enne meistriliiga play-off’i seisab ees aga veel põhiturniiri teine ring, mille 1. vooru mängud peetakse 1. detsembril ning huvilised võivad ette võtta reisi Kohtla-Järve spordihoone (kell 13 mängivad seal Remeks – Toila, esimese mängu võitis Remeks 69:49) – Mäetaguse põhikooli võimla (kell 15 mängivad seal Mäetaguse – KK Narva, esimeses mängus sai KK Narva 94:82 võidu)  – Iisaku gümnaasiumi võimla (kell 17 kohtuvad seal Iisaku KK – KK Hito, esimese kohtumise võitja Hito tulemusega 79:71).

Teine ringi alustab KK Hito 4 võiduga viiest mängust, tihedalt kannul on neil Remeks, KK Narva ja Toila, kel kõigil on 3 võitu, neist omakorda vaid ühe võidu kaugusel on viiendal kohal olev Iisaku KK.

Madalamateski liigades põnev

Enne kui algab teine ring kuue liikmega meistriliigas jõuab lõpule ka kaheksaliikmeline esiliiga ja seitsme osalejaga teine liiga, kus on veel pidamata üheksa esimese ringi kohtumist.

Esiliigas on tabeli tipus seni kaotuseta esinevad meeskonnad Vikingmodum ja Askele 3, kel vastavalt 6 ja 5 võitu. Lisaks omavahelisele mängule, on Askele 3 pidamata kohtumine Kohtla-Nõmme/DHL meeskonnaga.

Kõik kohtumised on jõudnud pidada Askele Neli, kes lõpetas esimese ringi kolmandal kohal 5 võidu ja 2 kaotusega.

Kindlasti tahavad play-off’i (igast liigas pääsevad sinna 6 paremat) pääseda ka ülejäänud viis esiliiga meeskonda. Kohtla-Nõmme/DHL on saanud 3 võitu ja 3 kaotust, Remeks II/SK Introl on kirjas 2 võitu 5 mängust. 1 võidu 6 kohtumisest on saanud nii BC Karjamaa kui ka Sillamäe SK Kalev/Silmet. Ainsana on esiliigas võiduta viis kohtumist kaotanud Jõhvi SK/Toila.

Teises liigas on liider kõik viis senipeetud mängu võitnud Maidla/Kiviõli, kel jäänud pidamata kohtumine Viru ÜJP meeskonnaga, kel kirjas 4 võitu ja 1 kaotus. Nende vahel on tabelis teisel kohal kõik esimese ringi mängud pidada jõudnud Kaitseliit, kel 5 võitu ja 1 kaotus. Esikolmikule järgneb seltskond, kus KK Hito II, Mäetaguse II ja BC Viru Basket on saanud ühe võidu ja Must Hobune on seni võiduta. Üks neist neljast meeskonnast peab play-offi kõrvalt vaatama.

LIVING.ee Ida-Virumaa meistrivõistluste tulemused
https://sportiv.ee/korvpalliMV_07/ivmv_korvpall_0708_veeb.htm

Sportiv.ee    

Eelmine:
Järgmine: