04.11.2007
Firmasisesed

Meistriliigas huvitav seis

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas on nelja vooru järel ainsana täisedu KK Hito meeskonnal, kellele järgneb neli meeskonda võrdselt kahe võidu ja kahe kaotusega.

Meistriliiga esimese ringi eelviimase, neljanda vooru esimeses kohtumises alistas Iisaku KK kolmapäeval kodus 91:78 Mäetaguse, kes seni on meistriliigas ainsana võiduta. Verd ja kirgi nähti reedel Kohtla-Järvel, kus KK Hito alistas Remeksi 77:71. Tuline oli ka pühapäevane mäng Vokas, kus Toila alistas tiitlikaitsja KK Narva 57:52.

Esimese ringi viimases voorus on 17. novembril vastamisi Remeks – Iisaku KK,päev hiljem toimuvad mängud Toila – Mäetaguse ja KK Narva – KK Hito.

Esiliigas on tabeli tipus kaks kaotuseta meeskonda, Askele KOLM ja Vikingmodum on võitnud vastavalt viis ja neli mängu. Kolmandal kohalolev Askele NELI on seniu võitnud neli kohtumist, ainus kaotus on neil A-Kolmelt.

Teises liigas  on ainsana kaotuseta Maidla/Kiviõli, kes on võitnud neli mängu. Neli võitu ja üks kaotus on kirjas Viru ÜJP ja Kaitseliidu meeskonnal.

Kõikide liigade jaoks lõpeb esimene ring 27. novembril. Teine, ühtlasi esimese etapi viimane  ring algab juba 1. detsembril.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: