21.03.2012
Firmasisesed

Meistriliiga põhiturniiri võitja selgub laupäeval

Eeloleval laupäeval Maidlas kell 15 toimuva Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga kohtumise Askele – KK HITO võitja on ühtlasi põhiturniiri esimene ja kindlustab endale koha finaalis.

Meistriliigas on märtsikuus peetud viis mängu. Kaks võitu on juurde saanud nii HITO kui ka Askele. HITO alistas 90:83 Remeksi ja 94:83 Toila, Askele on 98:66 parem olnud BC Viru Basketist ja viimase sekundi tabavast viskest 69:67 Remeksist. Võidurõõmu on saanud maitsta ka Narva (80:70 alistati BC Viru Basket).

Meistriliiga põhiturniiri lõpuni on jäänud veel pidada neli kohtumist. Eeloleval laupäeval kohtuvad Remeks – Viru Basket ja Askele – HITO ning 1. aprillil on vastamisi KK HITO – Iisaku KK ja Narva – Toila.

Tabeliseis: 1. Askele 9-2, 2. KK HITO 8-2, 3. Toila 6-5, 4. Narva 6-5, 5. Remeks 5-6, 6. Iisaku 3-8, 7. Viru Basket 1-10.

Kui Askele – HITO mängu võitja on ühtlsai ka põhiturniiri esimene ja kaotaja langeb kuldpoolfinaali, siis Narva-Toila mängu võitja pääseb samuti kuldpoolfinaali ehk säilitab võimaluse jõuda finaali. Narva-Toila mängu kaotaja kohtub Remeksiga pronkspoolfinaalis, mille võitja pääseb pronksimängu. Kui Remeks peaks viimase mängu Viru Basketiga võitma, siis saavad nad pronkspoolfinaaliks kõrgema asetuse ehk mängida esimese ja vajadusel kolmanda mängu kodus.

Info: http://www.basket.ee/index.php?mid=866

Eelmine:
Järgmine: