13.02.2014
Firmasisesed

Meistriliiga pakub endiselt põnevust

Kui Ida-Virumaa meistriliigas on põhiturniiril kaotuseta KK HITO, siis ülejäänud kohtadele on käimas ülipõnev heitlus.

Eelmisel nädalal peetud kaheringilise põhiturniiri esimese ringi viimases kohtumises alistas Toila 96:82 Sillamäe/Molycorpi.

Teise ringi avavooru kohtumistes alistas KK HITO 83:75 Toila ja Sillamäe/Molycorp revanðeeris esimeses ringis Askele/Kiviõlilt saadud kaotuse ja võitis 66:64. Sel nädalal mängivad Iisaku  ja Narva.

Tablis on liider KK HITO 7 võiduga 7st mängust. Ülejäänud kolmele poolfinaali koohale on lootust kõigil ülejäänud kuuel meeskonnal. Teisel kohal on 4 võidu ja 2 kaotusega Remeks, kolmandal kohal on 4 võidu ja 3 kaotusega Toila, neljas on 3 võidu ja 4 kaotusega SK Askele/BC Kiviõli, viiendal kohal olev Sillamäe/Molycorp on saanud kaheksast mängust kolm võitu. Tabeli lõpus on 2 võiduga Iisaku KK ja 1 võiduga Narva.

Esiliiga viimatipeetud kohtumistes sai Elvarem tabelisse esimese võidu, alistades Jõhvi BC Karjamaa 75:69, Kohtla-Nõmme/HITO alistas 63:51 Askele Neli/Kiviõli regiooni. Esiliigas on meeskondadel põhiturniiri lõpuni jäänud meeskondadel 2-3 mängu. Tabeli tipus on kuue võiduga kuuest mängust.

Teises liigas on toimunud 7. voorust neli mängu: Toila IV – Toila II 43:58, Püssi SK/SK Walter – Kohtla-Järve 60:54 (la), Kohtla-Nõmme SK II – Team Stokker/Toila 49:68, Mäetaguse SK II – Illuka 65:71. Teises liigas on tabeli tipus võrdselt 6 võitu ja 1 kaotust sanud Illuka, Toila II ja Team Stokker/Toila, neist kaks pääsevad otse poolfinaali ja üks peab koos kolme järgmise meeskonnaga alustama veerandfinaalist.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: