02.11.2015
Firmasisesed

Meistriliiga avaringi võitis Iisaku Peetri Pizza

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas juhib avaringi järel täiseduga Iisaku Peetri Pizza. Esiliigas on liider Elvarem ning karikavõistlustel on selgunud neljast veerandfinaalpaarist kolm.

Meistriliigas peeti nädalavahetusel kolm mängu, neist kahes sai võidu Peetri Pizza, kes laupäeval alistas kodus 88:69 KK HITO ning pühapäeval oldi Kohtla-Järvel liidrite mängus parem ka Remeksist 70:59.

Pühapäeval peeti Kohtla-Järvel teinegi kohtumine, kus eelmise hooaja finaali korduses alistas tiitlikaitsja Toila 77:72 KK HITO.

Pärast seda kui meistriliiga kolmeringilisest põhiturniirist on üks seljataga juhtib täisedu kolme võiduga Peetri Pizza, kaks võitu on Remeksil, üks võit Toilal ja võiduta on seni KK HITO.

Meistriliiga teine ring algab novembri lõpus ja lõpeb detsembris. Kolmanda ringi mängud peetakse uue aasta jaanuaris-veebruaris. Kolme ringi järel parimaks osutuv meeskond pääseb otse finaali, põhiturniiri teine-kolmas selgitavad teise finalisti ning selle seeria kaotaja langeb pronksimängu, kus nende vastaseks on põhiturniiri neljas meeskond.

Esiliigas peeti nädalavahetusel neljast kolmanda vooru mängust kolm ja võidu said kodumeeskonnad. Iisaku oli 74:66 parem Kohtla-Järve Entehist, Askele IV oli 85:71 parem Virumaa Politsei spordiseltsist ja Mäetaguse SK alistas 88:70 Jõhvi BC Karjamaa. Edasi on lükatud Kiviõli/Lüganuse – Elvaremi kohtumine. 4. vooru mängudest kolm peetakse juba sel laupäeval kui Vokas kohtuvad Virumaa PSS – Iisaku, Mäetagusel Mäetaguse SK – Enteh ja Jõhvis BC Karjamaa – Elvarem. Nädal hiljem kohtuvad Maidlas Askele IV – Kiviõli/Lüganuse. Enne neid mänge on tabelis pooltel meeskondadel kaks võitu, neist Elvarem on mänginud kaks ning Mäetaguse SK, Iisaku ja Askele IV kolm mängu.

Teises ehk rahvaliigas peetakse teise vooru mängud sel nädalal Vokas ja Jõhvis.

Meistrivõistluste ajakavad ja tulemused: http://www.basket.ee/et/regionaalsed-liigad

Karikavõistlustel on pidamata veel üks 1/8finaali kohtumine, kus eeloleval laupäeval on Iisakus vastamisi Iisaku Peetri Pizza – Narva. Vereandfinaalides kohtuvad KK HITO – Illuka, Askele IV – Kiviõli/Lüganuse, Toila – Narva ja Iisaku kohtumie võitja ning Elvarem – Remeks.

Karikatabel: https://sportiv.ee/protokoll/ivkorvpall_karikas1516tabel.pdf

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: