16.04.2010
Jäähoki

Mehhikos on ainuliider Hispaania

Kui täna peetakse Narvas jäähoki maailmameistrivõistluste II divisjoni B-grupi esikohta otsustav kohtumine Eesti – Rumeenia, siis samal ajal Mehhikos peetaval A-grupi turniiril on kaks vooru enne lõppu esikohas kinni Hispaania.

Hispaania on alistanud Austraalia 6:0, Belgia 6:1 ja Bulgaaria 10:3. Kahe võidu ja ühe Hispaanialt saadud kaotusega jagavad teist-kolmandat kohta Belgia ja Austraalia. Belgia on võitnud Mehhikot 5:2 ja Türgit 13:1, Austraalia on alistanud Bulgaaria 11:4 ja Mehhiko 5:2. Mehhiko ja Bulgaaria on mõlemad saanud ühe võidu Türgi üle (vastavalt 9:2 ja 12:3) ja kaks kaotust.

A-grupist on III divisjoni langemas kõik mängud kaotanud Türgi, Narva-alagrupis tabas sama saatus teatavasti Iisraeli meeskonda. Kes nende asemel II divisjoni tõusevad, see selgub maikuus toimuvatel III divisjoni turniiridel.

Narva turniiri tänases viimases voorus selgitavad kell 13 Hiina ja Uus-Meremaa, kes saab neljanda, kes viienda koha. Kelll 16.30 on vastamisi turniiri kolmas Island ja viimane, kuues Iisrael. Kell 20 algavas finaaliks kujunenud mängus kohtuvad Rumeenia ja Eesti.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: