13.04.2010
Jäähoki

Mehhikos juhib Hispaania

Samal ajal kui Narvas selguvad jäähoki maailmameistrivõistluste teise divisjoni B-grupi paremad (täna kohtub Eesti Uus-Meremaaga) peetakse Mehhikos A-grupi mänge.

Mehhiko turniir algas Narva omast päev hiljem. Üle-eilses esimeses voorus alistas Hispaania veel eelmisel hooajal I divisjonis mänginud Austraalia 6:0, Bulgaaria võitis eelmisel hooajal III divisjonis teise koha saanud Türgit 12:3 ja Belgia oli parem Mehhikost 5:2.

Eilses teises voorus sai Austraalia jagu Bulgaariast 11:3, Hispaania alistas Belgia 6:1 ja Mehhiko oli parem Türgist 9:2. Seega on Hispaania alustaud kahe võidu ja Türgi kahe kaotusega, ülejäänud neljal meeskonnal on kirjas võit ja kaotus. Täna on Mehhikos puhkepäev.

Narva turniiril peetaks teisipäeval kolmanda vooru mängud. Kell 13 kohtuvad Rumeenia (6 punkti) ja Island (3), kell 16.30 on vastamisi Hiina (0) ja Island (3) ning kell 20 mängivad Eesti (6) ja Uus-Meremaa (3).

Kolmapäeval peetakse Narvas neljas voor, neljapäeval on puhkepäev ning reedel peetakse viimane, viies voor, kus on ka eeldatav esikohakohtumine Rumeenia – Eesti. 

Pildimeenutuseks esimese vooru mäng Eesti – Iisrael http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1323

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: