28.07.2014
Seiklussport

Matkates Rappa sai kolmanda koha

Seiklusspordisarja XDream kolmas, ööetapp peeti Jõelähtmel ja C-rajal sai kolmanda koha Ida-Virumaa võistkond Matkates Rappa.

Kui sarja avaetapp peeti Tartus ja teine etapp Ida-Virumaal, Maidlas ja Aidus, siis kolmas etapp viis võistlejad Tallinna külje alla.

Kaks Ida-Virumaa võistkonda osales sel korral C-rajal, kus üldjärjestuses kolmanda koha sai võistkond Matkates Rappa (Enn Kukk, Eve Toim, Sirje Pikhoff) ajaga 5:18.37. Segavõistkondade arvestuses olid nad teised. 14 võistkonna seas oli kaheksas (segavõistkondadest viies) Juhatus (Piret Niglas, Maarika Raja, Rene Kundla), kes oli rajal 6:54.03. Mõlemad Ida-Virumaa võistkonnad edestasid lähimat konkurenti napilt, Matkates Rappa edu oli 1.22 ja Juhatuse edu 1.42. Kusjuures idavirulaste võistkonnad moodustasid poole võistkondadest, kel õnnestus rada läbida trahviminuteid saamata.

Tasavägine oli heitlus ka A-rajal, kus Ida-Virumaa juurtega Tiit Peki võistkond Team Nike/SIS GO ei suutnud Aidus saavutatud esikohta kaitsta. Võitjaks tulnud Vaude Matkaspordile kaotati Jõelähtmel 8.19 ja saadi ajaga 9:44.42 teine koht. Karli Lamboti võistkond ACE Logistics Mavic oli 61 A-raja võistkonna seas 11. Antti Roose oli oma võistkonnaga Seiklusporr 23. kohal.
B-rajal oli võistkondi 122. ida-Virumaa au kaitses Äripataljon (Mihkel Utt, Ergo Pikas, Kaijo Haavistu), kes sai ajaga 8:38.15 44. koha, olles meeskondade arvestuses 28. Ka neil õnnetus võistlus läbida trahviminuteta. B-rajal oli selliseid võistkondi vaid 39.

Sarja viimane, neljas etapp toimub 6. septembril Haapsalus.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: