17.02.2009
Auto-Moto

Martin Toovis võitis ka kolmanda etapi

Möödunud nädalalõpul peeti Haapsalus Eesti talvise kestvuskrossi karikavõistluste kolmas etapp. Idavirulastest tegi head sõitu Martin Toovis koos paarimehe Ando Palmiga. Nad läksid viimasel ringil juhtima ja võitsid etapi quadracer’ite klassis.

Toovis/Palm võitsid ka esimese etapi ja olid Türil peetud teisel etapil teised. Enne kaht viimast Sakus ja Pärnus peetavat sõitu juhivad nad konkurentide ees üldarvestuses suure vahega. Head sõitu võimsamate soolotsiklite klassis näitas ka Argo Keerme, kes oli varasematel etappidel palju tehnilist ebaõnne kogenud. Esimesel etapil purunes tal esirehv ja lahtitulnud summuti pärast tuli ka teisel etapil planeerimata 1,5minutiline boksipeatus teha. Äpardusteta ei möödunud kolmaski etapp. “Ilm oli sula ja seetõttu tuli lörtsi alt välja aluspinnas, see aga sisaldas nii suuri kive kui ka betoonpinnast. Nii et sõites eelviimasel ringil teisel kohal, purunes taas esirehv. Kuna vahed olid tagantulijatega juba suured, pingutasin lõpuni lootuses, et lõpetan siiski heal positsioonil,” ütles Argo Keerme.

Kokkuvõttes lõpetaski Argo Keerme üldarvestuse neljandana ja oma klassi kolmandana ning on enne kaht viimast etappi MX1 arvestuses kuues. Nooremal vennal Riho Keermel purunes samuti esirehv ja kuna see juhtus sõidu algusfaasis, siis oli mõistlikum katkestada, kuna arvestatavat tulemust polnud võimalik saavutada.

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: