24.07.2006

Mario Sild Lätis ja Harjumaal

Dobeles (Läti) toimusid 15. juunil Balti riikide karikavõistlused rammumeestele. Kohal olid vägagi kuulsad nimed maailma ja Euroopa tasandil. Need võistlused on 10etapilised ja esimese etapi alad olid vägagi rasked, kuigi Läti enda võistlejatel oli väga paha olla, aga ikkagi kõik võistlesid tänu väga suurele tahtejõule ja pingutusele lõpuni välja.

Mario Sild lõpetas esimese etapi viiendana, olles väga tubli ja vastupidavus oli samuti hea. Võitis Antanas Arbutis Leedust .

Järgmisel päeval, 16. juulil oli Harjumaal Lagedil kavas Rae Rammumees. Mario Sild sai 2. koha, tema ette jõudis vaid Eesti 2006. aasta rammumeeste võistluste pronks Gert Gorðanov, kes võitis kuus ala seitsmest. Võistlus kohtadele 2.-4. oli vägagi pingeline, aga Mario Sild näitas oma sisu kivide tõstmisega autoplatvormile (2. koht), kus tegi kõikidele silmad ette oma tahtejõuga ja ka raskuste hoidmisel (1. koht) oli ta omaette klassist, kõik jäid temast maha üle 16 sekundi.

29. juulil saab kodukant Mariot näha Maidla rammumeeste võistlusel juba koos vennaga Reimoga, seejärel seisavad augusti alguses ees Eesti noorte rammumeeste võistlused, kus Mario tuleb oma eelmise aasta  võitu korrata ja Reimol jõuda 8. hulka.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: