17.04.2007
Suusatamine

Mannima on üks kolmest A-koondislasest

Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv lükkas ümber Postimehe Spordiblogis ilmunud uudise, nagu kuuluks tulevast aastast naiste A-koondisse viis murdmaasuusatajat, kirjutab SL Õhtuleht

“A-koondise kuulub tuleval aastal kolm normi täitnud naist – Kristina Ðmigun, Piret Pormeister ja Tatjana Mannima,” sõnas Järv ning lisas, et koondised kinnitatakse 27. aprillil Suusaliidu juhatuse koosolekul. “Kaili Sirge ja Silja Suija jätkavad B-koondises. Neli naist töötavad Kalmer Trammi käe all, Kristina oma tiimis.”

Tänu Pormeistri ja Mannima normitäitmisele muutub ka Trammi ametinimetus. Ta pole enam B-naiskonna, vaid Eesti naiskonna treener. Suureneb ka töötasu. “Tramm on teinud suurepärast tööd ja tüdrukud on temaga rahul,” kommenteeris Järv.

A-naiskonna liikmete stipendium on suurem ja kõigi eelduste kohaselt peaks Silberauto eraldama neile ka sõiduautod, nagu siiani tehtud. Järve sõnul võib väike erinevus A ja B koondisel olla võistlussõitudes, kuid ei pruugi. Treeninglaagrites käiakse võrdselt.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: