02.03.2008
Suusatamine

Mannima MKetapil 57.

Murdmaasuusatamise MK-etapil Lahtis võitis meeste sprindi 21-aastane norralane Anders Glörsen ning astus poodiumi kõrgeimale astmele sel hooajal teist korda. Esimese võit pärineb tal 16. detsembri Rõbinski vabatehnikasprindilt. Teise koha sai Lahtis eelsõitudes kiireimat aega näidanud ameeriklane Andrew Newell (+0,4) ning kolmanda norralane Ola Vigen Hattestad (+0,6).

Naiste sprindis noppis oma teise maailmakarika etapivõidu kanadalanna Chandra Crawford (pildil), kes edestas venelannat Natalia Matvejevat (+0,5) ja sakslannat Evi Sachenbacher Stehlet (+0,9). Neljandaks jäi sloveenlanna Petra Majdic, viies oli ameeriklanna Kikkan Randall ning kuues norralanna Marit Björgen. 26. jaanuaril oli Crawford võidukas kodupubliku ees Canmore’is.

Naiste B-finaali võitis sakslanna Manuela Henkel rootslanna Charlotte Kalla ja poolatar Justyna Kowalczyki ees. Neile järgnesid soomlannad Pirjo Muranen, Riitta-Liisa Roponen ja Aino Kaisa Saarinen.

Ükski eestlastest kvalifikatsioonist edasi ei pääsenud. Meestest sai Peeter Kümmel 38. koha, Anti Saarepuu oli 80 mehe seas 47., Priit Narusk 61. ning Timo Simonlatser 68. Kaili Sirge jäi naiste eelsõidus samuti 38-ndaks ning Tatjana Mannima oli 67 naise seas 57.

Sportnet.ee

Eelmine:
Järgmine: