01.04.2009
Suusatamine

Mannima ja Ðmigun proovivad täna võimeid Kohtla-Nõmmel

Eesti suusakalendri ühel viimasel, täna Kohtla-Nõmmel toimuval paarissprindi võistlusel stardivad ka Eesti koondisest välja arvatud Tatjana Mannima ja sinna tagasi arvatud Kristina Vähi-Ðmigun.

Selleks, et neidude võimetest ülevaadet saada sõidavad mõlemad avavahetust. “Eks see võistlus näitab, kas mu koondisest välja- ja Kristina sissearvamine oli õige või mitte,” sõnas Kiviõlist pärit Tatjana Mannima, kelle sõnul kaalub ta konkurendile allajäämisel kaht varianti. “Kindlasti ei jäta ma suusatamist, aga selle kõrvalt võtan ma kaalumiseks, selle, kas minna ujuja Elina Partõka eeskujul Playboysse või jääda Kristina Ðmiguni eeskujul rasedaks. Nagu näitab praktika on teine võimalus koondisesse tagasi jõuda kindlam,” ütles Mannima.

Meeste klassis lähevad täna starti ka möödunud nädalalõpul Pärnumaal M18 paarissprindis Eesti meistriks tulnud sillamäelased Juri Lukinski/Aleksandr Maslennikov. Kui Eesti meistrivõistlustel sõideti klassikalises tehnikas, siis täna kell 18 algaval võistlusel on kavas vabatehnikasõit.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: