Mäng õpetab õues

Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituut ja Seikluskoolituse OÜ kutsub osalema koolitusseminaril MÄNG ÕPETAB ÕUES.

Järg koolitustele Mäng õpetab

Aeg: 30. september 2010, algusega kell 9.45 – 17.00

Koolitus toimub asukohaga Regati pst 1, korpus 3 (Pirita TOP SPA Hotelli vastas üle parkla)

Koolituse eemärk on pakkuda laste ja noortega töötavale spetsialistile, kasvatajatele, noorsootöötajatele ideid ja praktilisi näpunäiteid mänguliselt arendavate tegevuste planeerimisel ja läbiviimisel õues.

Koolitus pakub osalejatele võimalust proovida ja ise läbi teha praktilistes tegevustes mängulisi ülesandeid analüüsides mängudega kaasnevaid võimalusi ja ohte. Pakub täiendavat teavet laste- ja noorte sihtgruppidele pakutavast seiklusmängudest ning mängude valiku põhimõtetest. Koolituse lahutamatu osana käsitletakse ka grupiprotsessidega seotud teemasid ning kuidas teha lastele mäng põnevaks ja kasvatuslikuks.

Kokkuvõtvalt koolitusel puudutatavad teemad: seiklusmängu planeerimine, põhimõtted – turvalisus, tegevuse läbiviimine ja kokkuvõtted, mängude valiku alused lähtudes võimalustest välitingimustes, erinevate eesmärkidega praktilised mängud – mida proovime ka praktikas ning läbime näidis maastikumängu erinevate seikluslike tegevustega. Mängulise tegevusega kaasnevad protsessid, ohud ja tagasiside – mille räägime praktikas läbi. Iga osaleja saab koolitusel läbitud mängude põhimõtete kirjelduse mida on võimalik vastavalt oma võimalustele ja ideedele edasi arendada.

Pakutava koolituse mahuks on 8 h

Koolituse sisust tulenevalt palume varustada ennast ilmastikuoludele vastavalt mugava vabaaja riietuse ja jalatsiga.

Koolitusele on oodatud laste- ja noortega töötavad spetsialistid ning kõik, kes soovivad kasutada oma töös mängu kui abivahendit saavutamaks püstitatud eesmärki ja õpetamaks koostööd.

Koolitajad: Katrin Soidra-Zujev, Reeda Tuula

Koolituse osavõtumaks 1000.- (sisaldab koolitusmaterjale ja kohvipause).

Oma osalemissoovist palun anda teada hiljemalt 24.09. e-mailile katrin@lastekaitseliit.ee (registreerimisel palume näidata osaleja nimi, organisatsioon kellele arve väljastada, telefon ja E-mail ning kinnitus arve tasumise kohta)

Täiendav informatsioon ja registreerimine:
Katrin Soidra-Zujev
gsm 56 473 623
katrin@lastekaisteliit.ee

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: