05.05.2006
Mõttesport

Mälumängumeistriks tuli Mäetaguse

Viiendat korda toimunud Ida-Virumaa meistrivõistlused sporditeemalises mälumängus võitis Mäetaguse, järgnesid võistkonnad Petrooleum ja Põhjarannik. Võistlustel esitatud paremaid küsimusi on võimalik lahendada ja auhind teenida ka kõikidel soovijatel.

Alates jaanuarist peeti igas kuus üks etapp ja enne laupäeval peetud viimast osavõistlust oli selge, et Mäetaguse viiks esikohalt vaid äärmine ebaõnn. Seda aga ei juhtunud, Mäetaguse hoopis võitis viimase mälujõuproovi (nagu ka kaks eelmist) ja tuli 68 punktiga 78 võimalikust maakonna meistriks.

Põnev oli heitlus kohtadele 2.-4. Lõpuks sai hõbeda 60 punkti kogunud ja esimese etapi võitnud Petrooleum (Harri Kallas, Hugo Kalevik, Aivar Pahka), kes edestas Põhjarannikut (Erik Gamzejev, Rene Kundla) ühe ja Karru Klubi (Ivar Rooks, Raivo Murd, Kaido Kooga) kahe punktiga.

Alates tänasest on võimalik võistlusi korraldanud Ida-Virumaa spordiliidu kodulehel www.sportiv.ee tutvuda valikuga meistrivõistlustel esitatud, Valdek ja Meelis Murdi koostatud küsimustest, neile õigesti vastates on võimalik võita auhind.

RENE KUNDLA

Eelmine:
Järgmine: