20.05.2016

Mäetaguse kutsub sportima

Järgmise nädala teisipäevast-neljapäevani saab Mäetagusel võistelda ujumises, discgolfis ja orienteerumises. Need, kes kõigil kolmel päeval kaasa löövad, saavad valla poolt mälestuseks kinkekoti. Lisaks ootab Mäetaguse mõisahotelli auhind ootab kolme päeva kokkuvõttes parimat meest ja naist.

Kolmepäevane võistlus algab teisipäeval, 24. mail, siis on Mäetaguse hotelli ujulas kavas Mäetaguse ujumise seeriavõistluse selle aasta viies ja üldjärjekorras juba juubelit, 50 korralduskorda tähistav 50 meetri etapp. Ujuda saab vabalt valitud ajal vahemikus kella 18-20. Täiskasvanutel on osalustasu 2 eurot.

Kolmapäeval, 25. mail korraldab spordiklubi Alutaguse Eagle Mäetaguse discgolfi rajal Alutaguse nädalamängu etapi. Kogunemine mõisamaja juures esimese raja alguses kell 18, rajale minek kell 18.30. Osalustasu on 3 eurot. Esmakordselt nädalamängus kaasa löövatele õpilastele osalustasu puudub. Kel pole oma ketast, siis seda saab korraldajatelt tasuta laenutada.

Pika vaheaja (viimati võisteldi Mäetagusel 2008. aastal) järel toimub järgmise nädala neljapäeval, 26. mail Mäetagusel taas RSK Jõhvikas orienteerumisneljapäevak, kus tähistus starti on Mäetaguse rulliraja parklas. Start on avatud kella 17-19ni ja valida saab nelja erineva pikkusega ja raskusega raja vahel. Eelkooliealistel lastel osalustasu pole, teistel on osalustasu 1-2 eurot, millele lisandub 1 euro kiibi (ajavõtumärkepulk) rent.

Mäetaguse valla poolt ootab auhind kõiki neid, kes võistlevad kõigil kolmel päeval. Lisaks selgitakse kolme päeva tulemuste põhjal välja ka parim mees ja naine ning seda nii absoluutarvestuses kui ka kohalike seas ning neid ootab auhind Mäetaguse spalt.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: