23.07.2018
Disc-golf

Mäetaguse ja Alutaguse discgolfiparkides toimusid Ida-Virumaa meistrivõistlused

Meestest tuli Ida-Virumaa maistriks Hristo Neiland 122 viskega, naistest Külli Stroo 121 viskega. Seenioridest tuli soliidse eduga kolmandat korda järjest meistriks Ago Sambla, kes tegi kokku 128 viset. Noortest tuli meistriks Egert Hütt 141 viskega ja harrastajate klassis Markus Laanemets 140 viskega.

Osalejaid oli ka väljaspoolt maakonda. Esimene ring mängiti Mäetaguse discgolfipargis, kus naised ja noored mängisid kergemat rada ja mehed, seeniorid ja harrastajad rasket rada.
Meestest mängis parema tulemuse Robert Maidla, kes viskas tulemuseks 119 viset, teiseks jäi Hristo Neiland 122 ja kolmandaks Henar Ruudna 126 viskega. Ida-Virumaa meistrivõistluste arvestuses tuli  teiseks Andrus Lehismets 127 viskega ja ümbermängimise käigus kolmandaks Vallo Kärbo 141 viskega.
Naistest mängis kokku ainult kolm mängijat ja kaks neist Ida-Virumaa esindajat. Parima tulemuse mängis välja Külli Stroo 121 viskega.Teiseks tuli Aire Aasoja 133 ja kolmandaks Liset Vähk 166 viskega, kuid Ida-Virumaa arvestuses oli ta teine.
Seenioridest tuli teiseks Indrek Kilk 138 ja kolmandaks Hillar Neiland 140 viskega. Ida-Virumaa esikolmik: Ago Sambla, Hillar Neiland ja Marko Viimsalu 145 viskega.
Noorte klassis võitis Andre-Rene Jõemaa 134 viskega, teiseks tuli Egert Hütt 141 ja kolmandaks Jan-Martti Jaanipere 143 viskega. Ida-Virumaa esikolmik: Egert Hütt, Jan-Martti Jaanipere ja Oliver Võõbus 145 viskega.
Harrastajate klassis suutsid Ida-Virumaa mängijad võtta kolmikvõidu kuigi selles klassis oli ka külalismängijaid. Markus Laanemetsale järgnes Martin Laanemets 143 ja Marek Vinni 147 viskega.
Pühapäeval toimus Mäetaguse discollfipargis paarismäng. Võisteldi kahes klassis esilligas ja meistrite liigas. Esiliigas tulid võitjaks Jarko Kool ja Silver Epmann 86 viskega. Teiseks Marko Viimsalu ja Allan Valk 90 viskega. Kolmandat kohta jäid jagama kolm paari ja nad pidid ümber mängima. Parimaks osutusid külalised Erki Müür ja Alar Siiber, aga Ida-Virumaa kolmanda koha medalid said kaela Janek Vallimäe ja Mario Karro ( 91 viset).
Meistrite klassis tulid Ida-Virumaa meistriteks Hristo Neiland ja Andruse Lehismets 80 viskega Neile järgnesid Janar Urres ja Timo Juursalu 83 viskega ning Ago Sambla ja Hillar Neiland 84 viskega.

sportiv.ee
Tulemused üksikmäng ja paarismäng:
https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=713345

https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=714135

Eelmine:
Järgmine: