01.04.2008

Maakonna spordiliidus on oodata muutusi

NB! 1.APRILL! Põhjarannikule teadaolevalt esitab kolmapäevasel Ida-Virumaa spordiliidu juhatuse koosolekul kaks aastat maakonna spordiliidu tegevust peasekretärina juhtinud Rene Kundla lahkumisavalduse, kirjutab teisipäevane Põhjarannik.

“Kundla töölevõtmisel lubasin, et õpetan ta jooma kohvi ja teed, seda pole ta aga senini ära õppinud. Nii väikese õppimisvõimega töötajat pole ma varem näinud,” ütles spordiliidu juhatuse esimees Valdek Murd, kes heitis Kundlale ette ka alkoholi ja tubaka mittepruukimist, mistõttu aktsiisi laekub riigieelarvesse vähe. Kuna sporti toetatakse paljuski näiteks alkoholiaktsiisi maksust, võib sellist käitumist nimetada spordile vastutöötamiseks.

Põhjaranniku andmetel on Kundla loonud mittetulundusühingu Sportiv.ee. “Loodan, et pärast töölt lahkumist saan jätkata ka maakonna spordiliidu kodulehe haldamist,” ütles Kundla, kelle sõnul võib just sportiv.ee käivitamist nimetada tema paariaastase töö paremaks tähiseks. Statistika andmetel külastatakse seda külge rohkemgi kui maakonna kodulehte ida-virumaa.ee.

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: