25.11.2014
Firmasisesed

Maakonna meistrivõistlustel põnevad mängud

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel peetakse sel nädalal täisvoor meistri- ja esiliigas ning kolm mängu karikavõistlustel.

Meistriliiga kolmandas voorus on laupäeval kell 13.30 Maidlas vastamisi Kiviõli SK Askele – KK HITO ja pühapäeval kell 13.30 kohtuvad Voka spordihoones Toila Noto Outlet – Remeks/Korstnaekstra.

Arvestades, et teises voorus (Narva – Kiviõli 72:69 ja KK HITO – Remeks/Korstnaekstra 66:64) olid väga tasavägised mängud, siis on huvitavaid mänge oodata ka sel nädalavahetusel. Tabeli tipus on kaotuseta KK HITO ja Toila meeskond.

Esiliigaski on nädalavahetusel kavas kolmas voor neljas eri paigas. Laupäeval kohtuvad kell 15 Maidlas Askele IV – Iisaku KK, kell 16 Iisakus Iisaku Peetri Pizza – Enteh ja Mäetagusel kell 18 Mäetaguse SK – Kiviõli/Maidla, pühapäeval kell 15 on Vokas vastamisi Toila I – Elvarem. Seni pole kaotusekibedust esiliigas tundma pidanud Elvarem ja mõlemad Iisaku meeskonnad.
Üks mäng peetakse sel nädalal ka teises ehk rahvaliigas, kus neljapäeval on kell 19.30 Vokas vastamisi Illuka – Voka sh veteranid. Möödunud nädalavahetusel Sillamäel toimunud kohtumises alistas Virumaa Politsei Sillamäe Gümnaasiumi 69:59 ja Toila II oli parem SK Introst 52:49. Rahvaliigat juhib kolme võiduga Virumaa Politsei, seni pole kaotanud veel ka Illuka, kel kirjas vaid üks kohtumine.

Karikasarjas peetakse pühapäeval kolm neljast veerandfinaalist. Kohtla-Järvel kohtuvad kell 13 Kohtla-Nõmme – Kiviõli/Maidla ja kell 15 KK HITO – Iisaku Peetri Pizza ning Iisakus on kell 17 vastamisi Iisaku KK – Kiviõli SK Askele.

Ajakavad ja tulemused: www.sportiv.ee/protokoll/ivkvkorvpall_2014_2015.xls

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: