07.03.2007

Maadlejad medalitel Eestis ja Venemaal

Klubi Kuldkaru sportlased esinesid edukalt Kingissepas ja Põltsamaal toimunud vabamaadlusturniiridel, kirjutab Põhjarannik.

Venemaal Kingissepas toimus noorte vabamaadlusturniir, kus peale võõrustajate tegid kaasa ka Peterburi, Leningradi oblasti, Karjala, Komi ja Kohtla-Järve esindajad. Võistlused toimusid vana süsteemi järgi (maadeldi kahe kaotuseni) ja selgitati välja ka ainus pronksmedali omanik.

Kehakaalu -68 kilo võitis Vadim Badin Kohtla-Järve Kuldkarust, Jevgeni Soltruk oli samas kehakaalus kolmas. Maksim Kudrjaðov ja Andrei Petelin said kehakaalus -88 kilo vastavalt teise ja kolmanda koha.

Peaaegu samal ajal toimusid Põltsamaal Jõgevamaa lahtised meistrivõistlused vabamaadluses kadettidele (1990. a ja hiljem sündinud), kus tegid kaasa ka Kuldkaru noorema ja keskmise rühma maadlejad (aastatel 1993-2000 sündinud).

Kohtla-Järve maadlejad suutsid Jõgeva, Põltsamaa, Viljandi, Võhma, Kose, Türi ja Vändra poistega konkureerides võita kuus medalit. Kuni 23kiloste poiste seas (10 osalejat) võitis Nikita Tðehhotin. Artur Rikas (-35 kg, 14) ja Renart Tiitus (-42 kg, 11) olid teised, Jegor Tkatðov (-26 kg, 8), Andrei Aleksejev (-29 kg, 12) ja Maksim Muraðov (-50 kg, 5) said kolmanda koha. Veel esindasid Kuldkaru Rait Tiitus, Vadim Smirnov, Sergei Makarjan ja Sofia Tðernova.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: