07.12.2009
Lauatennis

Lõppes Heino Raami seeriaturniir

Lõppes XXII korda toimunud Ida-Virumaa lauatennise seeriavõistlus Heino Raami mälestuskarikale, kus viis paremat kohta kuulusid Narva lauatennisistidele, keda kümne hulka mahtus kaheksa ja 20 parema hulka koguni 16.

Võidu võttis Dmitri Jastrebov (klass M40 1.), kes osales seitsmest etapist viiel ning võitis neist kolm ja oli kahel korral kolmas. Teise koha sai Aleksandr Kalinin (M40 1.), kes võitis kaks etappi, ja kolmas oli ühe etapivõidu saanud Leonid Butakov (M40 2.). Esimesena jäi esikolmikust välja Nikolai Balev (M40), kel samuti õnnestus üks etapp võita. Viies oli Valeri Okunev (M55 1.) ja kuues Jüri Kalninð (M40 4.) Aserist.

Esikümnesse mahtusid veel narvalased Sergei Norin (M40 5.), Sergei Petrov (M40 6.), jõhvilane, võistluse peakorraldaja Tõnu Kapper (M55 2.) ja Leonid Boitsov (M60 1.).

Noortest oli parim Vladimir Izotov, neidudest Olesja Ketðko ja naistest Krista Kondratjeva – seegi kolmik on Narvast.

Kokku osales Jõhvi LTK Üks-Teist eestvedamisel koostöös Narva spordikooliga detsembrist kuni aprillini korraldatud võistlusel ligi poolsada mängijat. Lisaks Narvale, Aserile ja Jõhvile oli osalejaid veel Sillamäelt ja Kohtla-Järvelt. (PR)

Eelmine:
Järgmine: