30.10.2006
Firmasisesed

LIVING.ee toetab Ida-Virumaa korvpalli

Hooajal 2006/2007 toetab mööblipood LIVING.ee Ida-Virumaa korvpalli 120 000 krooni ulatuses, millega saadakse maakonna korvpallimeistrivõistluste nimesponsoriks. Vastava lepingu kirjutavad osapooled alla neljapäeval, 2. novembril Kohtla-Järve spordihoones.

”Ma poleks see, kes ma olen, kui poleks Ida-Virumaad ja korvpalli,” sõnas endine Eesti noortekoondislane Ove Siiro, kelle eestvedamisel on LIVING.ee’st saanud kahe ja poole aastaga omas valdkonnas Eesti atraktiivseim Interneti-müügipood. Teenindatakse igas kuus umbes 1200 klienti, kuu tavaline käive on viis miljonit.

“Iga kuu on kasv umbes 10-20 protsenti,” nentis Siiro, kelle sõnul on lisaks Interneti-ärile lähiplaanis avada ka pood, milleks otsitakse maad, kuhu rajada 2000 ruutmeetrise müügipinnaga kauplus. Samal ajal laiendatakse end ka Interneti-avarustes ning uus hulgimüügile keskenduv veebikaubamaja www.furniturezone.eu on plaanis teha neljakeelne ning esimeste sammudena hakatakse lisaks Eestile vallutama ka Soomet.

Ida-Virumaa meistrivõistlused korvpallis on maakonna meistrivõistlustest pikemaajalisimad ja mainekaimad. Sel hooajal mängib kolmes liigas 24 meeskonda. “LIVING.ee toetusega saame viia võistluse senisest veelgi paremale tasemele ning osalejaid ootavad tänu toetusele head auhinnad,” sõnas maakonna meistrivõistluste korraldaja, Ida-Virumaa spordiliidu peasekretär Rene Kundla.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: