29.10.2006
Firmasisesed

LIVING.ee Ida-Virumaa meistrivõistlustel seljataga esimene kuu

LIVING.ee Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel osaleb hooajal 2006/2007 kolmes liigas 25 meeskonda, kel seljataga esimene mängudekuu, mis lõppes lisaaja toonud mänguga, kus KK Narva osutus kodus Iisaku KK esindusmeeskonnast paremaks 91:86.

Meistriliigas lõi ühe meeskonna loobumine vahetult enne võistluste algust mängude kalendri veidi segamini, kuid jõuludeks peab kõikidel meeskondadel esimese ringi viis mängu peetud olema. Kuuest meeskonnast on kahe võiduga alustanud Toila, kaks võitu kolmest mängust on KK Narval. Võit ja kaotus on kirjas kahel Kohtla-Järve meeskonnal, tiitlikaitsja KK Hitol ja Remeksil.

Esiliigas on kümme meeskonda jagatud kahte alagruppi, teiseks etapiks pääseb tugevamasse gruppi mõlemast alagrupist kolm meeskond. A-alagrupis on täisedu, kahe võiduga liider Viru ÜJP, kaks võitu kolmest on saanud Mäetaguse. Esiliiga B-alagrupis on täiseduga alustanud kaks meeskonda, Kohtla-Nõmme/DHL ja Sillamäe SK Kalev.

Teises liigas esineb kaheksa meeskonda ja kolme võiduga on tabeli tipus kaotuseta püsivad Viru ÜJP II ja Avinurme. Maidla/Kiviõli on alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega

Ida-Virumaa spordiliidu poolt läbi viidavad meistrivõistlused, kus peetakse üle 160 mängu, lõpevad aprillikuus. Võistluste tulemused on toodud aadressil www.sportiv.ee/korvpallMV_06/ivmv_korvpall_0607_veeb.htm.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: