Liikumisharrastuse kalendrisse oodatakse üritusi

Käesoleva aasta märtsis on ilmumas 2009. aasta „Rahva- ja tervisespordiürituste kalender“. Kalender ilmub juba neljandat aastat järjest ning on pälvinud tervisesportlastelt positiivse tagasiside. Kalendri tiraaþ käesoleval aastal on 40 000 eksemplari ning kalender levib tasuta. Alustatud on kalendri koostamisega ning selleks oodatakse ürituste korraldajate abi, et kalender tuleks võimalikult täpne ja laiapõhjaline. 2008. aasta kalendris leidis kajastamist ca 1000 üritust.

Palume saata ettepanekud, milliseid üritusi soovite omalt poolt kalendris kajastada. Seejuures soovitame järgida põhimõtet, et tegemist oleks tõepoolest igale spordisõbrale avatud üritustega (à la rahvajooksud, suusa- ja rattasõidud jms). Eelistatult jõuavad kalendrisse järgmised alad: jooksmine, rattasõit, mägirattasõit, kepikõnd, käimine, suusatamine, ujumine, triatlon/duatlon, orienteerumine, rulluisutamine, firmaspordi-alased ettevõtmised, aeroobika, bowling/keegel, uisutamine, matkamine, võimlemine, traditsioonilised mängud jne. Lõpliku valiku avaldatavate ürituste kohta langetavad kalendri koostajad.

Kalendrisse kantakse need üritused, mis on pandud ankeeti, mille täidetult palume saata e-posti aadressile info@sportiv.ee hiljemalt 13. veebruariks. Ühtse Ida-Virumaa kalendri saadab Ida-Virumaa spordiliit kalendrit koostavale ühendusele Sport Kõigile. Ida-Virumaa üritused leiavad mõistagi kajastamist ka spordiliidu kodulehel.

Kuna kalender tuleb trükist kevadel, siis leiavad trükises kajastamist üritused, mis toimuvad perioodil 01. aprill – 31. detsember 2009. a.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: