19.11.2011
Firmasisesed

Liidrid olid võidukad

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel said laupäeval võidu nii meistri- kui ka esiliigas tippu kuuluvad meeskonnad.

Meistriliigas peeti kaks kohtumist, mis mõlemad lõppesid seni kaotuseta meeskonna kindla võiduga. Askele alistas Maidlas 75:57 BC Viru Basketi ning hoolimata algviisikumeeste Margo Tali ja Edvard Trummi puudumisele alistas KK HITO üllatavalt kindlalt võõrsil Iisaku KK 93:56. Ei aidanud Iisakut ka välismaalt kodumaale naasnud Ülar Sala, kes omal ajal just HITO eest mängides lõi Iisakus puruks rootsi redeli pulga. 

Novembris peetake veel kaks meistriliiga mängu. Laupäeval, 26. novembril peavad oma plaanijärgse viienda vooru kohtumise Iisaku KK ja Toila ning päev hiljem peavad ette oma seitsmenda vooru kohtumise Narva ja Kohtla-Järve Remeks.

Enne neid mänge on tabeli tipus kaotuset Askele ja KK HITO, kes on pidanud vastavalt 4 ja 2 mängu. 2 võitu on ka Narval ja Toilal, kuid nad mõlemad on pidanud neli kohtumist.

Esiliigas peeti pühapäeval üks mäng, kus Maidlas kohtusid kohalikud meeskonnad ning Kiviõli/Maidla pidi 65:81 tunnistama 4 võidu ja 1 kaotusega esiliigat juhtiva Askele IV paremust, kusjuures Askele IV oli eelnevalt samal päeval alistanu ka karikavõistluste veerandfinaalis Mäetaguse SK II meeskonna.

Mäetaguse SK esindusmeeskond sõidab aga pühapäeval külla Kohtla-Järve Entehile. Lisaks on novembris esiliigas kavas kaks mängu, 26. novembril kohtuvad Sillamäe Kalev – Kohtla-Nõmme/HITO ja päev hiljem on Jõhvis vastamisi Viru JVP – Mäetaguse SK.

Meistrivõistluste erileht: http://basket.ee/index.php?mid=866

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: