LHS 2015 esimese kvartali auhind kuulub Ave Uustalule

Kuigi liikumisharratuse sarjas LHS2015 on esimeses kvartalis pidamata veel üks, eeloleval pühapäeval Jõhvis toimuv sulgpallivõistlus on selge, et esimene aktiivsuse eest välja antav auhind kuulub Ave Uustalule.

Senipeetud 17 võistlusel on oslenud ligi 300 osalejat, neist aktiivseimana on Ave Uustalu kaasa löönud 14 võistlusel. Pärast teisipäeval peetud Mäetaguse ujumissarja etappi jagavad 2.-3. kohta Margit Ahu ja Greta-Maria Pisarev, kuid kuna neil on kirjas 12 etappi, siis nad ei saa enam aktiivsustabelis Uustalule märtsi lõpuks järele jõuda, seda enam, et Uustalul on kavas pühapäeval sulgpallis võistelda ja astuda sellega samm lähemale ka veerandsajal võistlusel osalemise eest ette nähtavale eriauhinnale.

Aktiivsustabeli tipus on veel 11 osaluskorraga Sergei Borissov ja Laila Ahu ning 10 osaluskorda kirja saanud Dmitri Aleksejev, Marina Borissova ja Tatjana Borissova.

Kui esimeses kvartalis oli valida nelja ala (suusatamine, lauatennis, sulgpall, ujumine) vahel, siis alates teisest kvartalist läheb pilt kirjumaks. Lõppenud on selleks aastaks küll suusatamisõhtute sari, kuid lisanduvad kepikõnd, jooksmine, rulluisutamine ja -suusatamine, jalgratas, orienteerumine, petank ja võrkpall. Seega läheb teisest kvartalist läheb sari käima täiel rindel ehk kui esimeses kvartalis oli kavas 18 võistlust, siis teises kvartalis toimub  üle 30 võistluse, sellele järgneb kõige aktiivem kvartal, sest juulist kuni septembrini on sarjas kavas enam kui 40 võistlust. Kokku on sarjas 11 alal kavas enam kui 100 üritust.

Lisaks iga kvartali aktiivsemate autasustamisele ootavad auhinnad ka 25, 50 ja 75 üritusel osalejaid ning kokkuvõttes saavad auhinnad kuus aktiivseimat osalejat. Mõistagi saavad eriauhinna needki, kes osalevad vähemalt korra igas sarjas oleval seeriavõistlusel.

Lisainfo: https://sportiv.ee/index.php?2/13829

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: