Laupäeval oodatakse elu esimesele sulgpallivõistlusele

Liikumisaasta raames Ida-Virumaal käima lükatud võistlussari „MEV – minu esimene võistlus“ ootab eeloleval laupäeval kõiki huvilisi oma elu esimesele bädmintonivõistlusele.

MEV: sulgpall peetakse laupäeval algusega kell 18 Jõhvi spordihallis. Alguses jagatakse huvilistele näpunäiteid ja seejärel saavad võistlejad proovida oma oskusi võistlussituatsioonis ja nagu igal õiugel võistlusel ootavad paremaid medalid ja auhinnad. Korraldajate poolt on lisaks võistluspaigale ja auhindadele garanteeritud pallide olemasolu. Neile huvilistele, kel pole oma reketit, antakse ka see. Igale osalejale jääb mälestuseks sarja pastapliiats ning täita saab MEV osaluskaarte.

Sarja raames on kavas 14 alal kahte moodi võistlused. MEV on võistlused, mis on mõeldud neile, kes esimest korda antud alal võistlevad. MEV+ on võistlused, millest võivad osa võtta kõik soovijad, kuid mis sobivad ka algajale tegijale antud ala elu esimeseks jõuprooviks.

Alates jaanuarist on seni peetud nii lauatennises kui ka suusatamises nii MEV kui ka MEV+ võistlused ja vähemalt ühe osavõtukorra on kirja saanud 107 inimest. Kolme osaluskorraga juhib Andrus Kurs. Seitsmel inimesel on kirjas kaks osaluskorda.

Kui MEV sulgpallis on kavas sel laupäeval, siis juba nädal hiljem peetakse samal alal MEV+, milleks on valitud VII Jõhvi sulgpalli seeriavõistluse etapp.

Lisaks sulgpallile ootavad ees veel võistlused jooksus, orientreerumises, petangis, õhupüssist laskmises, rulluisutamises, jalgrattaspordis, ujumises ning neljal paarisalal, võrkpallis-jalgpallis ning males-kabes. Paarisaladel saavad huvilised valida omal soovil ühe kahest väljapakutud alast. Aasta lõpus loositakse kõikide osalejate vahel välja auhindu, kusjuures iga osaluskord annab loosimiseks ühe hääle. Auhinnad ootavad ka aktiivsemaid osalejaid.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: