Laupäeval on korvpalli- ja jalgpallipäev

Ida-Virumaa spordiväljakutel on laupäeval oodata põnevat korvpallikohtumist ja huvitavaid jalgpallimänge ning kel huvi, saavad kaasa elada kõigile kolmele mõõduvõtmisele.

Kohtla-Järve spordihoones on kell 13.30 Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste poolfinaalis vastamisi tiitlikaitsja Kohtla-Järve KK HITO ja Kiviõli SK Askele. Mängu võitja pääseb finaali, kus nende vastaseks on põhiturniiri võitjana otse finaali pääsenud Noto Outlet/Toila. Poolfinaali kaotaja kukub pronksimängu. Põhiturniiril mängisid meeskonnad 1:1, 29. novembril Maidlas sai Askele võidu 87:85 ja 22. veebruaril kohtla-Järvel sai KK HITO revanði tulemusega 91:79.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga 4. voorus sõidavad Ida-Virumaale kaks pealinna meeskonda, kes on seni suutnud kaotusekibedust vältida. Tabelis 1.-2. kohta jagavatest meeskondadest läheb esimesena väljakule Nõmme Kalju, kes kell 16.30 kohtub Sillamäel sealse Kaleviga. Kell 19 on Narva Kalev-Fama staadionil vastamisi Narva Tans ja Tallinna FC Flora.

Kolme vooru järel oli Sillamäe Kalev tabelis 6 punktiga kolmas ning Narva Trans jagas tiitlikaitsja Tallinna FC Levadiaga kümne meeskonna seas 4.-5. kohta. Neljanda vooru avamängus sai reede õhtul Levadia 2:1 jagu Paidest ehk seega on tabelis kolmandal kohal enne laupäevaseid mänge 8 punktiga just Levadia.

Kes tahavad aga lisaks pallimängudele muudki huvitavat, siis neilegi on mõeldud. Kell 10 võib mängida Jõhvis kabeklubi Into seeriaturniiril kabet. Samal ajal hakkab Narva spordikeskuses Ida-Virumaa iluvõimlemise meistrivõistluste esimene päev, mis kestab kella 19ni, kui hakkab autasustamine.

Jooksuhooaja esimese võistlusena on Narvas kell 12 kavas Lõbus jooks, kus joostakse kostümeeritult.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: