29.08.2008
Jalgpall

Laupäeval on idavirulaste vastasseis

Eesti jalgpallimeistrivõistluste meistriliigas kohtuvad laupäeval kell 17 Sillamäe Kalevi staadionil Sillamäe Kalev – Narva Trans.

kell 17:00 Sillamäe Kalevi staadion (Kesk 30, Sillamäe)

JK SILLAMÄE KALEV – NARVA JK TRANS

Järjekordne Ida-Virumaa derbi tõotab taas tulla huvitav ja kompromissitu lahing, kuna vastakuti lähevad nii mõnedki endised klubikaaslased, kui suvel Narvast Sillamäele siirdunud Dmitri Lipartov ja Dmitri Smirnov platsile pääsema peaksid. Lisapunkte vajavad tabelisse aga mõlemad, kuna narvakate jaoks pole veel ka pronksikoht kadunud, sillamäelastel vajab kaitsmist aga kuues tabelirida.

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vadim Dobiþa tahab võitu: „Transilt me sellel hooajal veel punkte võtta pole suutnud, sooviks lõpuks ometi kodupublikule meelehead valmistada ja võidu võtta.“

Kunagi samuti Transis mänginud Aleksandr Zahharenkov usub, et võidutahe on suur: „Poistel on põhjust motiveeritud olla ning hästi mängida.

JK Transi peatreener Vladimir Grigorjev teab, et JK Sillamäe Kalev on väga ambitsioosikas meeskond, kes tahab tõestada oma õigust mängida Meistriliigas. „Kohtumistes tugeva vastasega võib mängijatel teinekord küll oskustest puudu jääda, aga nad kompenseerivad selle suure võidutahtega,“ lisas ta.

Transi ründaja, Meistriliiga resultatiivsusrekordi omanik Maksim Gruznov kurdab, et mängida meeskonnaga, mis koosneb poolenisti endistest võistluskaaslastest, on alati raske.

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Marek Lillmaa

EJL

Eelmine:
Järgmine: