10.09.2012
Petank

Läänemaalt kolmas koht

Nädalavahetusel Läänemaal peetud Eesti petangi GPsarja etappidest oli idavirulaste jaoks edukaim laupäevane võistlus, kus Mait Metsla/Matti Vinni/Pjotr Nikkar/Johannes Neiland said kolmanda koha.

Triode turniiril oli kohal 21 võistkonda ning lisaks pronksile toodi Ida-Virumaale 10. (Sirje Viljaste/Ivar Viljaste/Rene Kundla), 13. (Svetlana Sobolko/Aarne Välja/Andres Veski) ja 14. koht (Jaan Sepp/Argo Sepp/Oskar Sepp).

Pühapäevasel paarismängu turniiril oli 34 duo seas kuus ja pool võistkonda Ida-Virumaalt, neist edukaimana oli võistkond Aarne Välja/Johannes Neiland viies, Argo Sepp/Rene Kundla said 14. koha.

Reitingu kokkuvõttes tuli nii triode kui ka paaride esikoht Ida-Virumaale. Triodest sai esikoha võistkond Metsla/Vinni/Nikkar/Neiland, kes kogus viie võistlusega 408 punkti edestades lähimat konkurenti 24 punktiga, kusjuures võideti ka esiliiga raames, kus ei tohtinud kaasa lüüa nn eliitgrupi mängijad. Duodest sai esikoha Kristo Viljaste/Ivar Viljaste, kes kogusid 285 punkti ehk 21 punkti rohkem kui teise koha saanud duo.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: