05.04.2007

Lääne-Virumaa spordiliit sai uue tegevjuhi

Lääne-Virumaa spordiliidu juhatus kinnitas 4. aprilli toimunud koosolekul spordiliidu tegevjuhi ametikohale Vello Vasseri, kes asub tööle 1. maist, kirjutab Virumaa Teataja.

Kolmandat aastat Kunda spordikompleksi juhatav Vello Vasser oli üks kahest sobivast kandidaadist, kellele Lääne-Virumaa spordiliidu juhatus pärast ebaõnnestunud konkurssi uudsele ametikohale – tegevjuhiks – asumiseks pakkumise tegi.

“Küllap on minu saatuseks olla seal, kus midagi uut sünnib, Kunda spordikompleksis olin juhatajana samuti teerajaja, olen olnud ka kolme klubi asutajaliige,” naeris 1. maist Lääne-Viru maavalitsuse B-korpuses avatavas liikumisharrastuse infopunktis spordiliidu ametnikuna tööle asuv Vello Vasser.

Loob spordiportaali

“Ühelt poolt on mul varuks juhtimis- ja asutamiskogemus ning samas tänu inseneriharidusele ja informaatikuna töötamisele ka infokogumise ja -töötlemise praktika, mida uudne ametikoht Lääne-Virumaa spordiinfopunkti loomisel ja spordielu koordineerimisel hädasti vajab,” loetles Vasser oma plusse, mis toetasid tal otsuse langetamist.

Kõigepealt tahabki tegevjuht tõsiselt käsile võtta Lääne-Virumaa spordiportaali sisustamise veebilehel www.lvsl.ee, kust igaüks saaks leida teda huvitava info mis tahes spordialade ja ürituste kohta: sellel oleksid spordikalender, võistlused, juhendid, rahvaspordiüritused, võistlusprotokollid, vajalikud lingid jms.

Suhtleb klubidega

Teise tähtsa sammuna plaanib Vello Vasser läbi käia Lääne-Virumaal tegutsevad spordiklubid, eesmärgiga need spordiliidu liikmeks värvata. “Erinevalt teistest maakondadest on meil liikmelisus väga väike, klubid on tugevad ja hoidnud seni rohkem omaette, aga juba on märke, et soovitakse liituda ja see on hea,” rõõmustas Vasser.

Liikumisharrastajana – käib orienteerumas ja mängib petanki – ning otsesest tööülesandest lähtuvalt tahab Vello Vasser suurt rõhku panna tervisespordiüritustele. Esimese ettevõtmisena läheb 4. mail lahti maavalitsusest tulnud ideena käimissari.

Maakondade spordiliitude juurde liikumisharrastuse infopunktide loomise mõttega tuli kultuuriministeerium välja läinud aasta suvel, kui valitsuse määrusega kinnitati riiklik liikumisharrastuse strateegiline arengukava 2006-2010, mis näeb ette regulaarse sportimisega tegelejate arvu suurendamist 45 protsendini elanikkonnast.

Aivi Pragi,
Virumaa Teataja

Eelmine:
Järgmine: