01.08.2006
Jalgpall

Kreenholmi staadion saab kastmissüsteemi ja uue tribüüni

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL), jalgpalliklubi Transi ja Narva linnavalitsuse vahel toimunud läbirääkimiste tulemusena on alanud ehitustööd Narva Kreenholmi staadionil – eesmärgiks on rajada väljaku kastmissüsteem ja ehitada uus tribüün.

Projekti koordineeriva EJLi peasekretäri Tõnu Sireli sõnul on praeguseks paigaldatud vajalikud seadmed kastmissüsteemi jaoks. „Kõik selleks vajalik on olemas. Nüüd tehakse täpne projekt, et rajatu ühendada Narva linna veevärgiga,” selgitas ta.

Sirel märkis, et ühtlasi on alustatud ka uue ligi 2000-kohalise tribüüni projekteerimisega. „Eesti Jalgpalli Liit tellis vana tribüüni seisukorra hindamiseks ehitusekspertiisi, mis andis aga negatiivse hinnangu ehk teisisõnu pole võimalik olemasolevat remontida ja viia ohutule tasemele, vaid peab rajama uue,” rääkis EJLi peasekretär.

Kogu projekt viiakse läbi koostöös EJLi ja Narva linnavalitsuse vahel: EJL tellis tribüünile ehitusekspertiisi ning koostab projekti, ehitust finantseerib Narva linn. Praeguste plaanide kohaselt peaks uus tribüün valmima järgmiseks aastaks.

„Tulevikus on Narva Kalevi staadionile plaanitud välja ehitada JK Transi treeningkompleks, kus praegu on juba olemas kunstmuruväljak, väike jalgpallihall ja loodusliku muruga harjutusväljak. Sinna on kavas ehitada kunstmurustaadion, kus saaks pidada ka rahvusvahelisi mänge,” ütles Sirel.

EJLi pressiteenistus

Eelmine:
Järgmine: