10.08.2019

Krabulis sai rändkarikas uue omaniku

Krabuli rändkarikas kuulub sel aastal Toomas Stroo võistkonnale, kus mängisid veel Madis Volt, Margus Hindreus ja Marjaana Lepiste.

Seoses mujal toimuvate turniiridega jätkus Krabulisse ainult kolme võistkonna jagu mängijaid. Moodustasime kohapeal võistkonnad. Algul valisime kaptenid ja teised mängijad loosisime juurde. Esimese võistkonna moodustasid Taivo Valdur, Heimar Juhanson, Mait Kool ja Tiia Klaas. Teise võistkonda kuulusid Toomas Stroo, Madis Volt, Margus Hindreus ja Marjaana Lepiste. Kolmandasse, Taavi Põllu võistkonda sattus loosi tahtel kaks naismängijat Mirjam Vinkler ja Külli Stroo ning veel kuulus sinna Tõnis Lilleorg. Edasised mängud näitasid, et moodustusid küllaltki võrdsed võistkonnad.

Esimesena kohtusid Toomase ja Taavi võistkonnad. Esimese geimi võitis Toomase võistkond tulemusega 25:21. Teises geimis oli parem Taavi võistkond 25:20. Kolmas geim kulges punkt-punktilt ja selle võitis Toomase võistkond tulemusega 15:13. Olles sellest kaotusest nördinud ja raskest mängust liival väsinud, ei sujunud järgmine kohtumine Taavi võistkonnal enam nii nagu esimene. Nad kaotasid selle Taivo võistkonnale tulemusega 15:25 ja 20:25. Otsustavas kohtumises oli Toomase võistkond parem Taivo võistkonnast tulemusega 25:21 ja 25:18. Seega kuulus Krabuli rändkarikas Toomase võistkonnale.
sportiv.ee
Eelmine:
Järgmine: