26.11.2010
Firmasisesed

Korvpallinädal saab täna hoo sisse

Käesolev nädal on toonud KK Hitole kaotuse meeste teises liigas ja edenemise A-klassi Eesti karikavõistluste poolfinaali ning Sillamäe Kalevile võidu maakonna esiliigas. Nädalalõpu sündmused algavad täna Jõhvi spordihallis, kus kavas kaks Eesti meistrivõistluste mängu ja Vokas, kus mängitakse rahvaliigat.

Nädala peaüritusena kohtuvad täna kell 20 Jõhvi spordihallis Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas esimese etapi eelviimases voorus C-alagrupi kaks liidrid, KK Hito ja Rapla KK/Stipend, kel mõlemal kirjas 5 võitu ja 2 kaotust. Avaringis Raplas peetud kohtumises said väljakuperemehed 82:75 võidu. Hoolimata sellest, et mõlemad meeskonnad on endale koha teiseks etapiks tugevamasse vahegruppi taganud on tänane mäng mõlemale meeskonnale oluline, kuna omavahelised mängud võetakse vahegruppi kaasa.

Enne seda kohtumist, kell 17.45 on Jõhvi spordihallis A-klassi eliitgrupis vastamisi KK Hito ja Tallinna BC Kalev/Cramo II. KK Hito jagab KK Pärnuga  esimese ringi järel 8 võidu ja 1 kaotusega  esikohta, BC Kalev/Cramo II on 1 võidu ja 8 kaotusega eelviimasel, kümnendal kohal. Avaringis alistas Hito Cramo II võõrsil 85:64.

Rahvaliiga teise vooru avamängus on täna kell 18 Voka spordihoones vastamisi Virumaa Politse SS ja Püssi SK.

Ülevaade eelmisest voorust

Enne kui vaatame, mis nädalavahetusel maakonna meistrivõistlustel toimub, anname lühiülevaate eelmisest, neljandast voorust.

Meistriliigas olid kõik kolm mängu ühepoolsed, Askele alistas BC Viru Basketi 115:63, Toila oli parem BC Karjamaast 83:66 ja KK Hito alistas Iisaku KK 80:58. Remeks oli mänguvaba.

Tabelit juhivad Hito ja Toila, kel kirjas kolm mängu ja kolm võitu. Kaks võitu on saanud Remeks ja Askele, kel seljataga vastavalt kolm ja neli mängu. Ühe võidu on saanud BC Karjamaa ja BC Viru Basket, võiduarve on avamata Iisaku meeskonnal.

Esiliiga neljanda vooru mängudes alistas Iisaku/Kaitseliit 87:66 Kiviõli/Maidla, Kohtla-Nõmme alistas 83:60 Viru JVP ja Mäetaguse oli 90:72 parem Vikingmodumist. Askele IV ja Sillamäe Kalevi mäng on lükatud 5. detsembrile. Küll on Sillamäe Kalev jõudnud pidada juba viienda vooru kohtumise, kus alistati Viru JVP 68:47.

Esiliiga liidrid on täisedu, viie võiduga startinud Mäetaguse ja Kohtla-Nõmme, kolm võitu neljast mängust on saanud Iisaku/Kaitseliit. Kaks võitu ja kaks kaotust on Sillamäe Kalevil. Teised meeskonnad on miinuspoolel.

Laupäev, 27. november

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel peetakse kaks mängu Jõhvi spordihallis, meistriliigas on kell 15 vastamisi  BC Karjamaa ja Remeks ning kell 18 kohtuvad liidrid KK Hito – Toila. Kahe mängu vahepeal kell 16.30 algab karikamäng, kus vastamisi on Viru JVP – Vikingmodum.

Pühapäev, 28. november

Korvpallpäev stardib kolme keskpäeval algava mänguga. Lüganuse KK võimlas on kell 12 vastamisi rahvaliigas SK Walter – Mäetaguse SK. Samal ajal on Vokas vatsamisi 7. vooru ettepoole toodud kohtumises Toila – Viru Basket. Iisakus mängivad püahpäeval kell 12 Iisaku – Askele ja kell 13.30 on vastamisi Iisaku/Kaitseliit – Mäetaguse. Kaks mängu peetakse pühapäeval meistrivõistlustel ka Maidla spordihallis, kus kell 13.30 kohtuvad Kiviõli/Maidla – Kohtla-Nõmme ja kell 15 on vastamisi Askele IV – Vikingmodum.

Eelmine:
Järgmine: