11.12.2011
Firmasisesed

Korvpalliliigades oli tihe nädalavahetus

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste eri liigades peeti nädalavahetusel kaheksa mängu.

Meistriliigas olid neli meeskonda tules laupäeval, kus liiga liider Askele alistas kodusaalis 63:57 Kohtla-Järve Remeksi ning Narva oli võõrsil parem BC Viru Basketist 73:64.

Meistriliigas on põhiturniiri avaringist pidamata veel neli mängu, neist kolmes on osaline KK HITO, kellel on pidamata mängus Askelega ja BC Viru Basketiga kodus ning Toilaga võõrsil. Lisaks seisab veel ees mäng Iisaku KK – BC Viru Basket.

Enne neid mänge on tabelis kindel liider Askele, kes on võitnud kõik viis senipeetud kohtumist. Talle võib ainsana järgi jõuda KK HITO, kel kirjas senipeetud kolmest mängust kaks võitu ja üks kaotus. 3 võiduga on kolm meeskonda, esimese ringi lõpetanud Remeks ja Narva ning neist ühe kohtumise vähem pidanud Toila. Tabeli lõpus on Iisaku KK 1 ja BC Viru Basket 0 võiduga, neil on pidamata vastavalt üks ja kaks mängu.

Esiliiga tabel on märksa ülevaatlikum, sest kõikidel meeskondadel on avaringist pidamata üks voor. Viimati peetud eelviimases voorus tulid pühapäeval  tabelisse järgmised tulemused: Kohtla-Nõmme/HITO – Askele IV 84:75 (lisaajal), Mäetaguse SK – Sillamäe Kalev 68:46, Kohtla-Järve Enteh – Kiviõli/Maidla 52:65, eelnevalt oli samas voorus Viru JVP kaotanud Jõhvi BC Karjamaale 57:92. Tabeliseis: Kohtla-Nõmme/HITO 5, Mäetaguse SK, BC Karjamaa, Askele IV ja Kiviõli/Maidla 4, Sillamäe Kalev 2, Enteh 1, Viru JVP 0 võitu. Tuleval nädalavahetusel peetavas esimese ringi viimases voorus kohtuvad: Kalev – Karjamaa, ENteh – Askele IV, Mäetaguse SK – KohtlaNõmme/HITO ja Viru JVP – Kiviõli/Maidla.

Ida-Virumaa meistrivõistluste rahva- ehk teises liigas peeti pühapäeval Jõhvis teine voor: Virumaa PSS – Iisaku Pullid 61:56 (pildid>>>), SK Intro – Mäetaguse SK II 80:54 (pildid>>>), Püssi SK/SK Walter – Voka veteran 47:72. Kahe võiduga on liidrid SK Intro ja Virumaa PSS. 1 võit ja 1 kaotus on tabelis Voka veteranil ja Mäetaguse SK II. Rahvaliigas on kolmas voor kavas uuel aastal.

Erileht: http://basket.ee/index.php?mid=866 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: