17.12.2012
Firmasisesed

Korvpalliliigad lähevad jõulupuhkusele

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel on kolmes meeste ja ühes naiste liigas käesoleva aastanumbri sees pidada veel paar kohtumist.

Meeste meistriliiga viimatipeetud voorus olid liidrid võidukad, Kohtla-Järve KK HITO alistas võõrsil 109:100 SK Askele//BC Kiviõli ning Toila sai kodus 67:57 jagu Narvast. Tabelisse esimese võidu sai Remeks, kes Kohtla-Järvel alistas Iisaku KK 81:64.

Meistriliigat juhivad eelmise hooaja kuld KK HITO ja eelmisel hooajal medalitest kaugele jäänud Toila, kel mõlemal kirjas 4 võitu ja 1 kaotus, kolmandal kohal on eelmise hooaja hõbe SK Askele/BC Kiviõli 3 võiduga, Narval on võite 2 ning Iisakul ja eelmise hooaja pronks Remeksil 1.

Esiliigas peetud viies vooor andis järgmisi tulemusi: Viru JVP – Jõhvi BC Karjamaa 74:50, Elvarem – Kohtla-Nõmme/HITO  77:91, Mäetaguse SK – Iisaku VT 77:565, Askele Neli/KIviõli Regioon – Sillamäe Kalev 72:69, Kiviõli/Maidla – Kohtla-Järve Enteh 68:65. Teisipäeval mängivad Sillamäel selle aasta viimase mängu kohalik Kalev ja Viru JVP. Tabeliseis: 1. Kiviõli/Maidla 5-0, 2.-4. Mäetaguse SK, Askele Neli/Kiviõli regioon, Elvarem 4-1, 5.-7. Iisaku VT, Kohtla-Nõmme/HITO, Jõhvi BC Karjamaa 2-3, 8. Viru JVP 1-3, 9. Sillamäe Kalev 0-4, 10. Enteh 0-5.

Teises liigas on meeskonnad pidanud 3-5 kohtumist. Möödunud nädalalõpu tulemused: Kohtla-Nõmme SK II – SK Intro 38:46, Virumaa PSS – Kohtla-Nõmme SK II 62:29, Sillamäe gümnaasium – Mäetaguse SK II 53:47. Sel neljapäeval mängivad Vokas SOS Lasteküla ja Sillamäe gümnaasium, selle aastanumbri sees peaks kohtuma veel Mäetaguse SK II – VIrumaa PSS, see mäng peetakse tõenäoliselt 29. detsembril. Kaotuseta on tabeli tipus eelmise hooaja finalistid Virumaa PSS ja SOS Lasteküla, kes mõlemad on võitnud kolm mängu. Kaks mängu on võitnud nii Mäetaguse SK II, Illuka kui ka SK Intro, kes on pidanud vastavalt 3, 4 ja 5 mängu. Sillamäe gümnaasiumil on 1 võit ja 2 kaotust ning Kohtla-Nõmme SK II on seni kaotanud kõik viis kohtumist.

Naiste liigas peeti viimati mängud Narvas, kus kohalik naiskond alistas Mäetaguse SK 114:32 ja Toila sai 65:53 jagu Sillamäe Gümnaasium/Kalev naiskonnast. Narva on tabeli liider 3 võiduga 3st mängust, 1 võit on kirjas nii Mäetaguse SK, Toila kui ka Sillamäe naiskonnal, Jõhvil on tabelis kaks kaotust.

Meeste karikavõistlustel on selgunud kolm poolfinalisti. Ülemises tabelipooles peetakse 29. detsembril Jõhvis poolfinaal KK HITO – Narva. Alumises tabelipooles on pääsenud poolfinaali Jõhvi BC Karjamaa, kes ootab endale vastast 23. detsembril toimuvast veerandfinaalkohtumisest Iisaku KK – Askele/Kiviõli.

Naiste karikavõistlustel on finaali jõudnud Narva, teise poolfinalisti selgitavad Sillamäe ja Jõhvi.

 Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: