Koolitus – TERVISLIK TOITUMINE

Koolituse aeg: 9.02.2008 a. kell 11.00

Koolituse maht: 2 h

Koolitaja: Kätrin Karu

Koht: Spordiklubi RevalSport (Aia 20, Tallinn)

Tervislik toitumine ja selle olulisus inimese tervisele on teema, mis köidab viimastel aastatel kõigi tähelepanu.
Regulaarne treening on üks tähtsamaid tegureid, et tunneksime ennast oma kehas hästi, kuid selle kõrval ei saa kindlasti ära unustada toitumist. Tänapäeva inimene, kes pidevalt kuskile kiirustab, peaks eriti hoolikalt läbi mõtlema, millal ja mida ta suhu pistab.
Sest toit meie ümber muutub üha ebatervislikumaks.
Selleks, et tervislikule toitumisele rohkem tähelepanu pöörata ja oma senist toidulauda analüüsida on meil vaja algteadmisi. Nende saamisele koolitus keskendubki.

Koolitusel leiame vastused sellistele küsimustele nagu:

– Inimese energiavajadus
– Milleks on vaja energiat?
– Kust saame energiat? Erinevate toiduainete energiasisalduse näited.
– Millest toit koosneb?
– Põhitoitained (mis, milleks vajalikud on?):
Valgud
Rasvad
Süsivesikud
– Kuidas valida poest tervislikku toitu? jpm.

KOOLITUSE MAKSUMUS:
21.01.2008 – 3.02.2008
RevalSpordi liige 200.-
Ülejäänud inimesed 300.-

4.02.2008 – 8.02.2008
Kõigile 350.-

Koolitusel osalemiseks on vajalik ennast eelnevalt registreerida. Registreerimiseks peab kandma osalustasu Spordiklubi RevalSport arveldusarvele hansapangas (a/a 221006113709). Selgitusse märkida kindlasti koolitusel osaleja ees- ja perekonnanimi ja märksõna – seminar. Võimalik on osalustasu maksta ka klubi administratsiooni.

KOOLITAJA – KÄTRIN KARU:
Kätrin Karu on konsultant, kelle päevad on täidetud toiduga. Ta juhendab huvilisi toitumisega seotud küsimustes, aitab analüüsida toitumisharjumusi ning koostada nendele tuginedes tasakaalustatud tervislikku menüüd. Bakalaureuse ja magistriõpingute ajal keskendus Kätrin Karu sportlaste toitumisele ning samal teemal on valminud lõputööd. Uuringus osalesid ka mitmed Eesti koondise tipud.

TTÜ lõpetas Kätrin Karu bakalaureuse ja magistritkraadiga Bio- ja Toiduainete tehnoloogias, spetsialiseerudes toitumisele. Töötanud on ta Arctic Sport Club Cafes tervisliku toiduvaliku eest vastutajana, Oma Maitse köögiajakirjas ning Karu Consulting OÜ nimelises konsultatsioonifirmas, mis tegeleb tervisepäevade ja toitumiskoolituste korraldamisega, menüü analüüsi ja toitumiskonsultatsiooniga ning erinevate tervislikku eluviisi toetavate ettevõtmistega.
Mais ilmus Kätrin Karult harrastussportlastele mõeldud raamat “Ole vormis õige toiduga”.
Kätrin Karu artikleid võib leida erinevatest väljaannetest, nagu Astra Zeneca, Raamatupidaja.ee, Cosmopolitan, Oma Maitse, Eesti Ekspressi Tervis, Äripäeva terviserubriigis, Toit ja Tervis, jm.

Lisainformatsioon tel. 6 412 068

Sportkoigile.ee

Eelmine:
Järgmine: