Koolitus Söömishäired spordis – mõju tulemustele ja ennetustöö

Pühapäeval, 21.juunil kell 16.30 Jõhvi Spordihallis tulevad Siret Nuursalu ja endine tippvõrkpallur Anna-Liisa Sutt Ida-Virumaale, et viia läbi koolitus “Söömishäired spordis – mõju tulemustele ja ennetustöö”. Koolituse eesmärk on jagada nii teoreetilisi teadmisi kui ka praktilisi kogemusi selleks, et aidata söömishäireid ära tunda ja ennetada.

Söömishäire kontrollib paljude sportlaste elu, kuid seda ei märgata alati või sellest ei räägita väga tihti. Aastaid kestev õudus omab laastavat mõju sportlase tervisele ja karjäärile.
Koolitusel käsitletavad teemad:
• Söömishäired – erinevad liigid, riskitegurid ja sümptomid
• Söömishäire mõju saavutusvõimele ning tervisele
• Treeneri ning lapsevanema roll ennetustöös
• Juhtnöörid tervislikuks kaalulangetamiseks

LEKTORID:

Siret Nuursalu, kes omab magistrikraadi toitumismeditsiinis (Hohenheimi Ülikool, Saksamaa) ning on täiendanud end sporditoitumise vallas (ETH Zürich, Ðveits). Siret tegeleb harrastus- ja tippsportlaste toitumisnõustamisega ning viib läbi toitumisalaseid koolitusi.

Lisaks teooriateadmiste jagamisele astub teie ette Anna-Liisa Sutt, kes on 12 aastat tippsportlase karjääri jooksul olnud söömishäirete küüsis, seda paljudele märkamata kujul. Ta astub koolitusel osalejate ette elava raamatuna ning tõmbab oma lool kardinad eest, andes ülevaate, millise ekstreemsuseni on võimalik psüühika ja füüsis viia.Üheskoos Üritame erinevatele probleemidele lahendusi leida ning mõelda, kuidas sellist olukorda juba eos vältida.

Koolituse aeg ja koht:
Aeg: pühapäev, 21.juuni kell 16.30
Koht: Jõhvi Spordihall
Kestvus: 3 akadeemilist tundi, pärast koolitust väljastatakse kõigile tunnistus.
Osalustasu: 24 eurot inimene, sisaldab õppematerjali ja kohvipausi.
Koolitusel osalemiseks palun registreerida meilile: vallasreelika@gmail.com. Meilile kirjutada: ees- ja perekonnanimi, e-post, telefon, kas arvet soovitakse ettevõttele, kui ja, siis ettevõtte juriidilised andmed, lisainfo arve koostamiseks.
Lisainfo: www.nutrilligent.ee

Eelmine:
Järgmine: