Koolinoorte pallimänguliiga kutsub õpetajaid koolitusele

Kolmandat hooaega vältava Ida- ja Lääne-Virumaa koolinoorte ühise pallimänguliiga “Võrgud sahisema” raames toimub 19. veebruaril Narvas kehalise kasvatuse õpetajate traditsiooniline õppepäev.

Seekordse õppepäeva teema on “Korvpalli õpetamise põhimõtted koolide kehalise kasvatuse tundides erinevates vanuseastmetes” ja see koosneb kahest osast: teoreetiline osa (üks tund) ning praktiline näidistund spordisaalis (üks kuni poolteist tundi). Koolituse viib läbi Eesti meeste korvpalli rahvuskoondise peatreener Üllar Kerde. Kõigile koolitusel osalejatele antakse ühtlasi vastav tunnistus.

Ehkki õppepäev on suunatud vene õppekeelega koolide pedagoogidele ja toimub vene keeles, on teretulnud kõik huvilised. Koolituse algus on Narva Spordikeskuses neljapäeval, 19. veebruaril kell 14.30.

Lisaks päevasele koolitusele korraldavad sarja eestvedajad Virumaa Pallimängude Kool ja Rakvere Spordikeskus samal õhtul Narva-Jõesuus teisegi seminari, mis on mõeldud käesoleval hooajal sarjas osalevate koolide kehalise kasvatuse õpetajatele ja võistkondade juhendajatele.

Samuti Üllar Kerde poolt käsitletavateks teemadeks on sel koolitusel “Uuemad trendid ja arengutendentsid tänapäeva korvpallis” ja “Eesti korvpall täna. Kus asume ja kuhu teel?”.

Ida- ja Lääne-Virumaa koolide III-VI klasside õpilastele mõeldud võistlussarja “Võrgud sahisema” peatoetaja on Rakvere Lihakombinaat. Toetajatena annavad oma tõhusa panuse Rakvere linn, Swedpank, Nantecom (Bono), Rakvere Ärikeskus (Vaala Keskus), Järva Tarbijate Ühistu (Maksimarket), Maag Piimatööstus (Farmi), Jalajälg (Nike), Fifaa (AND1), Eesti Kultuurkapital, Ida-Virumaa Spordiliit ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: